Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotell Kung Carl öppnar stand up-klubb

 
Hotell Kung Carl öppnar stand up-klubbJakob Öqvist Hotel Kung Carl LOL comedy Club Den 23 mars är det premiär för Lol Comedy Club på Hotel Kung Carl i Stockholm. Klubben drivs av komikern Jakob Öqvist.

När Lol fick kontakt med Hotel Kung Carl och fick se den nyrenoverade bakfickan kändes det helt rätt. Här fanns fantastiska förutsättningar för riktig stand up, med två våningar där alla i publiken ser och hör bra. Platsantalet är endast 100 personer.

- Vi tyckte att Stockholm behövde en klubb i New York-stil, säger Jakob Öqvist. En klubb där komiker och publik har lätt att få kontakt, och med riktigt vassa komiker som älskar när publiken finns på armlängds avstånd. Alla som sett komiker i för stora lokaler vet vad jag menar, det är inte så stand up är tänkt att upplevas. Nu ville vi göra tvärtom, säger Jakob.

Hotellet ligger centralt belägen i Stockholm, intill Stureplan.

- Vi är enormt glada över att vara värdar för Lol Comedy Club säger Hotel Kung Carls PR ansvarige Daniel Boudal. Det intima mötet mellan komiker och publik kommer att bli ultimat i Kung Carls Bakficka. Vi är otroligt exalterade att få jobba med några av Sveriges bästa komiker och stolta över att få ha dem på Kung Carls Scen.

Jakob lovar många överraskningar under säsongen.
- Jag vill skapa klubben där vad som helst kan hända. Med det oslagbara läget vid Stureplan kan det hända att någon riktig stjärna dyker upp som oannonserad gäst, precis som på cityklubbarna i New York! säger Jakob och ser ut som han redan har något planerat.

Lol Comedy Club presenteras av Tullamore Dew och produceras av Bokastandup.se i samarbete med Hotel Kung Carl. Det kommer att säljas biljetter för endast showen samt showbiljett inklusive en tvårätters middag från Bistro Belle Epoque som finns på hotellet.

Medverkande komiker:

23 mars: Kristoffer Appelquist, Behrad Rouzbeh
30 mars: David Batra
6 april: Ahmed Berhan, Farao Groth
13 april: Anis Don Demina, Elina du Reitz
20 april: Al Pitcher, Josefin Sonck
27 april: Carl Stanley, Henrik Schyffert
4 maj: Thanos Fotas. 
Fler namn kommer att tillkomma.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Hotel Kung Carl