Holiday Club i Åre lockar med yogafestival
21 Sep 2018
Den 16-18 november kommer Holiday Club Åre att arrangera en helg fylld av yogaklasser, workshops, föreläsningar, bad, bastu och till stor del vegetarisk mat.
Holiday Club Åre renoverades hösten 2016 till att bli fjällens träningshotell med stort fokus på hälsa och välmående. Gästerna får bo i rymliga rum med utsikt mot fjäll eller sjö. Under ett och samma tak finns ett 800 kvm stort inglasat takgym (SATS Åre) och en stor yogasal med glasvägg ut mot fjällvärlden. Det finns också en stor badvärld med motionsbassäng och plats för SUP-yogaklasser och en stor bastuvärld där det arrangeras bastuyoga under yogafestivalen.
I restaurang Grow serveras frukost, lunch och middag med gott om utrymme för det gröna. Under yogafestivalen ingår all mat och kockarna i köket lagar kreativa och gröna rätter i syfte att ge energi till ett aktivt liv.
- Närheten till fjällen med tystnaden och den klara luften är ljuvlig. Här får tiden får stanna en stund, säger Therése Furudal Hydén, yogalärare och projektledare för Yoga Mountain Festival.
- Själv längtar jag längtar till fredagens poolhäng med bastuyoga och bubbel. Därefter Yinyoga där vi kommer få njuta av Marias härliga trummor till vår nattning. Till yogaklassen Goodnight Sweethearts kan deltagarna komma i sin pyjamas. Det är verkligen så härligt, utbrister Therése.
21 Sep 2018
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen