Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Foodora expanderar till fyra städer till

 
Foodora expanderar till fyra städer tillHemleverans av restaurangmat har blivit allt mer populärt, därför startar Foodora upp leverensstjänsen i ytterligare fyra städer. Idag öppnar Q-handelsbolaget sin plattform för hemleveranser i Hudiksvall, Vallentuna, Botkyrka, och Lomma/Arlöv. Redan nu har många restauranger anslutit sig för att tillhandahålla snabba hemleveranser genom foodoras anställda bud.

Fler restauranger står på tröskeln att ansluta sig inom kort. Foodora fortsätter att växa kraftigt och finns idag på över 330 olika platser runt om i Sverige. Bolaget når över 90 procent av den svenska befolkningen. De meddelar att efterfrågan på snabb hemleverans har ökat markant.

Handelsplatsen som foodora skapat är inte bara en länk mellan restauranger, butiker och kunder. Bolaget är dessutom en solid plattform för digital handel, marknadsföring och en sofistikerad infrastruktur kring hemleverans, en struktur som snabbt kan appliceras i hela landet.

- Svenskarnas behov av snabba hemleveranser ökar i hela landet, därför känns det extra roligt att vi nu kan svara upp mot det behovet ytterligare. Vår ambition är att restaurangerna ska vässa sin digitala försäljning genom oss. Jag hoppas och tror också att restaurangerna genom ökad omsättning kan skapa viktiga lokala arbetstillfällen, både hos oss samt hos de partners som är anslutna till plattformen, Säger Daniel Raba Gustafsson, logistikchef foodora Sverige

Foodora har redan nu anställt över 50 människor för leverans hem till kund i de fyra nya städerna  och de meddelar att det är en siffra som kommer växa.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Foodora

Taggar

Mat Nyheter Restaurang