Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Eriksberg Hotell & Safaripark går med i Countryside Hotels

 
  • Eriksberg Hotell & Safaripark blir en del av Countryside Hotels.

    Eriksberg Hotell & Safaripark blir en del av Countryside Hotels.

  • Eriksberg Hotell & Safaripark har två restauranger samt relaxavdelning med bastu och varmbad utomhus.

    Eriksberg Hotell & Safaripark har två restauranger samt relaxavdelning med bastu och varmbad utomhus.

Föregående
Nästa
 
Nu blir Eriksberg Hotell & Safaripark i Blekinge en del av Countryside Hotels. Anläggningen, som inrymmer både Nordens största safaripark och samt en restaurang, vill på detta sätt bredda sitt erbjudande och nå nya målgrupper.

35 hotell runtom i Sverige ingår i Countryside Hotels och nu blir även Eriksberg Hotell & Safaripark en del av det.
–I och med att vi bygger fler hotellrum vill vi bredda vår marknad och nå ut till nya gäster. Vi tror mycket på detta samarbete då Countryside Hotels marknader sammanfaller med våra målgrupper, säger Åsa Olsson, försäljnings- och marknadschef på Eriksberg Hotell & Safaripark.

 Eriksberg Hotell & Safaripark blir ett viktigt tillskott för organisationen.

–Vi är oerhört glada över att välkomna Eriksberg till Countryside Hotels, det är verkligen en upplevelse utöver det vanliga. Vi ser en mycket stor efterfrågan på unika koncept och Eriksbergs framgångsrika satsningar på förstklassigt boende, gastronomi och safariupplevelser får nu möjlighet att nå ut till ännu fler svenska och utländska besökare, säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.

Störst i Norden
Med 925 hektar har Eriksberg ett av norra Europas vilthägn och Nordens största safaripark. Inom området finns bland annat vilda djur som kronvilt, dovvilt, vildsvin, mufflon, visenter och davidshjort. Den åretrunt öppna anläggningen kombinerar djur, natur, logi och gastronomi till en helhetsupplevelse som främjar naturliv, mångfald och avkoppling.

Eriksberg bjuder också på smakupplevelser utöver det vanliga, med både Visenten som är Blekinges bästa restaurang och omnämnd i White Guide, och restaurang Havsörnen där gäster kan njuta av lokala råvaror och smaker. Dessutom har hotellet tillgång till viltkött från den egna gården och nära 9000 utvalda flaskor i den stora vinkällaren. På området finns även gårdsbutiker med småskaligt tillverkade produkter.

I boendet med afrikanska lodger kan gästerna blicka ut över naturlivet. Hotellet har en relaxavdelning med varma bad utomhus med utsikt över savannen. Den unika upplevelsen ligger bland annat bakom att Eriksberg utsågs till Norra Europas lyxigaste naturreservat av World Luxury Hotel Awards för några år sedan.

–Med djur, natur, logi och gastronomi kan Eriksberg erbjuda något helt unikt, som både möter människors behov av nya upplevelser och avstressande rofylld miljö, säger Anna Övergaard, marknadschef på Countryside Hotels.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Countryside Hotels Sweden