Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Boulebar Haga satsar på olika klubbkoncept under sommaren

 
Boulebar Haga satsar på olika klubbkoncept under sommarenBoulebar Haga ligger i en gammal bussterminal från 60-talet. I sommar kommer de satsa på olika klubbkoncept. Sedan tre år tillbaka huserar Boulebar Haga i en omvandlad bussterminal intill Brunnsviken i början av Hagaparken i Stockholm. Boulebar Haga håller öppet året runt medrestaurang, bar, och boulespel, och blommar ut extra mycket under sommarhalvåret med stor uteservering, utebanor och en terrass som vetter mot Brunnsvikens vatten och Bellevueparken. 

Nu gör sig Boulebar Haga redo försommaren med ett fullspäckat program som innefattar alltifrån live-spelningar, DJs, klubbkoncept, och förstås en massa boule. Bokningen för utebanorna öppnar den 2 april och utesäsongen invigs officiellt den 1 maj.

-Vi fortsätter fylla på schemat för att kunna erbjuda en riktig pangsommar hos oss på Haga. Våra hus - DJs Odd och Leo kommer fylla restaurangen med härligstämning, och jag har också snackat i hop mig med några blås-musiker som kommer och gästar under utvalda kvällar. Haga blir en idyllisk sommaroas för hela Stockholm, hela sommaren, säger Ruben Rivera, restaurangchef på Boulebar Haga.

Den 1 maj öppnar uteserveringen och de tillhörande utebanorna för säsongen och även inne i  restaurangen känns sommaren av genom de stora fönstren som omsluter lokalen. Ett flertal live-akter avslöjas inom kort och olika klubbkoncept kommer även att flytta in för att gästspela under utvalda sommardagar och kvällar. Därtill kör Boulebar Haga även på som vanligt med sina befintliga koncept som lördagsbrunch, apéritifs, och tour deboule.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Boulebar