Jennie Walldén gästar restaurang Minami på Clarion Hotel Stockholm
15 Jan 2015
Den 28 – 29 januari kommer Jennie Walldén att gästspela i restaurang Minami på Clarion Hotel Stockholm "Med smak av Korea” kommer Jennie att bjuda på en smakresa som tar gästerna till Korea och tillbaka.
Jennie Walldén föddes i Sydkoreas matmecka, Gwangju, och vid sex års ålder kom hon till Sverige. Sedan dess har Jennie sökt sig tillbaka till den koreanska mat hon älskar. Vinsten i Tv-programmet Mästerkocken, 2013, gav Jennie möjligheten att kunna satsa helhjärtat på matlagningen och hon har därefter publicerat ett flertal kokböcker och synts frekvent i tv-rutan. Med gästspelet i Minami meddelar Jennie att hon vill bjuda matälskare på en smakresa till Korea och tillbaka. Här kommer gästen att uppleva något nytt, spännande och framförallt väldigt, väldigt gott.
- Den koreanska matkulturen har fått ett otroligt uppsving den senaste tiden och detta med all rätt. Det är ett kök med helt fantastiska råvaror och smakkombinationer. Att ha Jennie på plats i köket med den kunskap och passion hon besitter ska bli en fröjd att ta del av, säger Jimmy Palmeklev, Restaurangchef, på Minami.
Restaurang Minami, Clarion Hotel Stockholm
28 – 29 januari
Meny:
Amuse
Rå lax, ponzu och shishimi toragashi
Liten koreansk oxtartar
Förrätt
Pilgrimsmussla, brynt kimchismör, jordärtskocka och grönkål
Varmrätt
Entrecote Gangnam Style med dess tillbehör
Dessert
Bubblande hallon-och myntasorbet
15 Jan 2015
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen