Ägarbyte på Pontus By The Sea
4 Apr 2013
Känslan på restaurangen skall vara en härlig blandning mellan en solvarm strandklubb i Miami, ett sydfranskt brasserie och med New Yorks elegans.
Bakom storsatsningen finns Investmentbolaget Fiskarudden AB som ägs av Sten Carlgren. Som köksmästare har man rekryterat Thomas Åsberg, senast från Pontus! Matsal och med erfarenhet från bland annat Kungsholmen och Villa Godthem, som är entusiastisk över att få bjuda på fransk finess och amerikansk generositet på en av de svenskaste adresser man kan tänka sig.
Barchef blir framstående Rebecca ”Bex” Almqvist
- Det här kommer inte likna något som finns i Stockholm och sommarens gäster kommer kunna vara med och se resultatet växa fram, berättar marknadsansvarig Pontus Isenstein.
4 Apr 2013
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"
-
"Kattityd" när Pizza Hut lanserar katten Gustav -meny
Katten Gustaf fyller 46 år - firar med ny film och meny på Pizza Hut Sverige
-
Fredagskockens goda grilltillbehör "Libanesisk kycklingfest"
Myntabulgur, syrad rödlöksallad, paprikahummus och vitlöksyoghurt
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen