Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar Skippers Inn
20 Jun 2023

Mellan juni och augusti kommer gäster kunna inleda kvällen med somriga rätter på Skippers Inn– en sommar pop-up på terrassen utanför Michelin-krogen Aira på Djurgården i Stockholm. Det är de välkända krögarna Tommy Myllymäki och Pi Le som tar chansen att servera sina egna sommarfavoriteri en unik miljö invid Stockholms hamninlopp.
- Skippers Inn är en möjlighet för oss att servera maten vi själva älskar och associerar med en finsommar. Det blir friterad kyckling, skaldjur och massvis med andra härliga rätter! Båtplatser finns förgäster som kommer sjövägen. Skippers Inn är det perfekta stället att inleda de långa sommarkvällarna,säger Tommy Myllymäki.
Skippers Inn ligger i direkt anslutning till Aira, som också drivs av Tommyoch Pi - men det poängteras att restaurangerna inte ska blandas ihop.
- Vi älskar och är otroligt stolta över allt vi åstadkommer på Aira – men nu så här under sommaren känns det jättekul att kunna sänka garden och anamma en lite ledigare stil. På Skippers Inn kan gäster njuta av riktigt god sommarmat, eller bara slinka förbi för ett glas och lite tilltugg, säger Pi Le.
Sommaren på Skippers Inn tonsätts av kurerade spellistor från en ny musikprofil varje vecka. Terrassen har plats för 40 sittande gäster via bordsbokning och ett begränsat antal bord för drop-ins. Bryggan som vetter in mot marinan längs långsidan av huset har plats för 100 gäster, för dem som bara vill avnjuta något gott att dricka, lite tilltugg och härligt sommarhäng.
20 Jun 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Grand Hôtel Stockholm framröstad som norra Europas bästa hotell
"Vår uttalade vision är just detta och därför blir utmärkelsen ett vackert kvitto på allt det detaljrika och femstjärniga arbetet som utförs dygnet runt här på hotellet"
-
Fyra av tio tycker att det är viktigt med en central arbetsplats
För en majoritet är det idag ganska oviktigt att arbeta mitt i stan, men fyra av tio föredrar fortfarande ett centralt läge. Främsta anledningen är att kunna uträtta ärenden i anslutning till jobbet.
-
Mer trä i city
"Vill man ha en personlig touch på lokalerna och det är extra viktigt att det stämmer överens med ens egna varumärke"
-
Snabblagad Chimichurrikyckling av fredagskocken Mattias Larsson
Kyckling med chimichurri och kryddiga rotsaker
-
STF Undersvik Gårdshotell och vandrarhem invigd
"Det känns som vi kompletterar utbudet i Järvsö och Hälsingland på ett fint sätt"
-
Unik rätt skapad av Jessica Frej hos IKEA
"Den är varm, mättande och samtidigt frisk och fräsch och en ganska ovanlig kombination"
-
Samsung lanserar en AI-driven mat- och recepttjänst
"Samsung Food använder avancerade AI-funktioner för att ge en skräddarsydd allt-i-ett-matupplevelse"