Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar Skippers Inn

 
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar Skippers InnSkippers Inn– en sommar pop-up på terrassen utanför Michelin-krogen Aira. Nu öppnar Tommy Myllymäki och Pi Le en sommarterrass på Djurgården, utanför stjärnkrogen Aira.

Mellan juni och augusti kommer gäster kunna inleda kvällen med somriga rätter på Skippers Inn– en sommar pop-up på terrassen utanför Michelin-krogen Aira på Djurgården i Stockholm. Det är de välkända krögarna Tommy Myllymäki och Pi Le som tar chansen att servera sina egna sommarfavoriteri en unik miljö invid Stockholms hamninlopp.

- Skippers Inn är en möjlighet för oss att servera maten vi själva älskar och associerar med en finsommar. Det blir friterad kyckling, skaldjur och massvis med andra härliga rätter! Båtplatser finns förgäster som kommer sjövägen. Skippers Inn är det perfekta stället att inleda de långa sommarkvällarna,säger Tommy Myllymäki.

Skippers Inn ligger i direkt anslutning till Aira, som också drivs av Tommyoch Pi - men det poängteras att restaurangerna inte ska blandas ihop.

- Vi älskar och är otroligt stolta över allt vi åstadkommer på Aira – men nu så här under sommaren känns det jättekul att kunna sänka garden och anamma en lite ledigare stil. På Skippers Inn kan gäster njuta av riktigt god sommarmat, eller bara slinka förbi för ett glas och lite tilltugg, säger Pi Le.

Sommaren på Skippers Inn tonsätts av kurerade spellistor från en ny musikprofil varje vecka. Terrassen har plats för 40 sittande gäster via bordsbokning och ett begränsat antal bord för drop-ins. Bryggan som vetter in mot marinan längs långsidan av huset har plats för 100 gäster, för dem som bara vill avnjuta något gott att dricka, lite tilltugg och härligt sommarhäng. 

Skippers Inn öppnar den 28 juni och kommer att ha öppet fram till den 12 augusti.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Skippers Inn