Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Igloo på taket - ny hotellsatsning i Västerås

 
Igloo på taket - ny hotellsatsning i VästeråsMed den nya igloon på taket kan hotellgästerna sova under stjärnorna. Best Western Plus Hotel Plaza i Västerås expanderar och har skapat ett nytt hotellroom i form av en igloo, som har en  roomservice-meny utöver det vanliga.

På en takterrass mitt i Västerås City, i en så kallad ”Glasdome”, öppnar nu Plaza Rooftop Hotel - en exklusiv och unik hotellupplevelse. Hotellet, som initialt kommer att bestå av ett rum, har tillhörande takterrass på över 500 m2 och en roomservice-meny utöver det vanliga. På menyn kan gästerna välja bland Västeråsupplevelser som till exempel världens högsta bungyjump, luftballongflygning, RIB båtturer, privat ginprovning med det lokala destilleriet samt ett besök på Hästens drömfabrik i Köping.

–Att få öppna ett exklusivt och världsunikt hotell i Västerås har varit en barndomsdröm som nu går i uppfyllelse. Med Hotel Plazas team har vi skapat något som vi själva skulle vilja uppleva. Galet, roligt, udda men samtidigt bekvämt, lyxigt och spännande. Helt enkelt en hotellupplevelse som ingen annan, säger Tobias Hultberg, VD Best Western Plus Hotel Plaza.

I Plaza Rooftop Hotel sover gästerna med stjärnorna som utsikt. Satsningen är en del av ett nytt spännande samarbete mellan Hotel Plaza och ett av Sveriges starkaste varumärken, den världskända sängleverantören Hästens med fabrik i grannkommunen Köping.

–Vi är entusiastiska över samarbetet med Hästens som precis som vi också är ett lokalt företag men med kunder över hela världen. Något vi delar med många framgångsrika företag i Västmanland, fortsätter Tobias Hultberg, VD Hotel Plaza.

–Plaza Rooftop är en otroligt häftig satsning och vi är övertygade att den kommer att uppmärksammas som en het destination i sommar. Det här är en världsunik hotellupplevelse som givet kommer att locka både svenska och internationella gäster som söker något utöver det vanliga, säger Johan Michelson, VD BWH Hotels Skandinavien.


Plaza Rooftop Hotel kommer att vara öppet från slutet av juni till september. I hotellpaketet ingår en  3-rätters meny, välkomstdrink, entré till Hotel Plazas SPA och ett gympass på Skygym samt fri minibar.

Av: Annika Rådlund
Källa och foto: Best Western Hotels

Taggar

Hotell Nyheter