Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

The Vault Hotel blir det första som får klassificeringen WorldHotels Crafted Collection i Sverige

 
The Vault Hotel blir det första som får klassificeringen WorldHotels Crafted Collection i SverigeThe Vault Hotel är beläget mitt i centrala Helsingborg, och den anrika byggnaden är ursprungligen ett av landets första bankverksamheter, därav namnet. Prisade The Vault Hotel Helsingborg har fått ännu ett bevis på att de är ett uppskattat hotell, med sitt unika destinations- och inredningskoncept har de nu blivit Sveriges första Crafted Collection av WorldHotels.

The Vault Hotel blir det första hotellet i Sverige som får klassificeringen WorldHotels Crafted Collections, benämningen står för gästen som älskar kreativitet och söker upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans med förstklassig service ska dessa hotell alltid bjuda på något unikt vad gäller arkitektur, design, konst eller musik. The Vault Hotel har tidigare även utnämnts till ett av årets bästa affärshotell enligt internationella intresseorganisationen SSQ och erhållit Trip Advisors Travelers Choice Award 2020.

Endast en handfull av Skandinaviens bästa premiumdestinationer är medlemmar i exklusiva WorldHotels Collection; som exempelvis Upper House Gothia Towers i Göteborg, Hotel Diplomat i Stockholm, Bergen Börs i Norge, och nu även The Vault Hotel i Helsingborg.

Tillsammans med systerhotellet V Hotel Helsingborg, som är ett Premier Collection, kan BWH Group numera erbjuda sina medlemmar och affärsresenärer världen över två av de bästa hotellupplevelserna i Helsingborg.

-Det känns både fantastiskt och inspirerande att bli en del av WorldHotels säger Mikael Wennerström, VD för The Vault Hotel. Det är ytterligare ett bevis på att vi i Helsingborg kan erbjuda en hotellupplevelse i yttersta toppklass. I dessa tider känns det extra bra att vara del av en större kedja samtidigt som vi kan fortsätta erbjuda en unik och personlig upplevelse.

-The Vault är ett riktigt häftigt hotell som höjer nivån på vår hotellportfölj ytterligare säger Johan Michelson, Sverigechef för BWH Hotel Group. Vår ambition är att erbjuda ett alternativ till de stora kedjornas standardiserade utbud och The Vault är ett perfekt exempel på det. Vi är väldigt stolta över att ha två av Helsingborgs finaste hotell med i kedjan, The Vault Hotel och V Hotel, BW Premier Collection.
Room Republic är ett hotell-, koncept och managementbolag som idag driver The Vault Hotel Helsingborg, Hotell Statt i Hässleholm samt två hotell på Palma de Mallorca; Hotel Feliz och Palma Suites. Bolaget ägs av Karin och Kjell Jakobsson som ägt och drivit hotell i över trettio år.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Room Republic