Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ten Hotel öppnar i vår - redan finalist till arkitekturpris

 
  • Ten Hotel är det första hotellet av tio i den nya hotellkedjan.

    Ten Hotel är det första hotellet av tio i den nya hotellkedjan.

  • Ten Hotel har modern arkitektur och kommer att erbjuda 194 rum.

    Ten Hotel har modern arkitektur och kommer att erbjuda 194 rum.

Föregående
Nästa
 
I vår öppnar Ten Hotel i Upplands Väsby, ett helt nytt hotellkoncept med stort fokus på träning, sport och hälsa för moderna och aktiva resenärer. Hotellet har redan uppmärksammats för sin arkitektur och är en av två hotell som är finalister i Plåtpriset.

Byggnaden är signerad Junior Living, som med en industriell byggteknik möjliggjort ett snabbt uppförande, nytänkande och kostnadseffektivitet. Ten Hotel Upplands Väsby, det första hotellet av tio, öppnar i april.

Hotellet beskrivs som ett modernt och prisvärt hotellkoncept som bygger på en mix av personlig och digitaliserad service, hållbara material, design och miljövänlig teknik. Ten Hotel i Upplands Väsby ska också blir varumärkets flaggskepp med restaurang och bar.   

Ten Hotel kommer att ha 194 rum, alla med balkonger, höghastighets-wifi, välplanerad belysning, individuella klimatanläggningar samt sängar och sänglinne av hög kvalitet. Hotellets större studios har mindre kök med diskmaskiner. I hotellet finns också ett stort, modernt gym på 100 m2 med bastu, och intill hotellet ligger ett nytt padelcenter. Det är även nära till golfbanor samt spår för löpning, skidåkning och andra fritidsaktiviteter i närområdet.  In- och utcheckning kommer att ske digitalt, men värdar kommer att finnas tillgängliga dygnet runt. I lobbyn finns även Ten Café, där det finns frukost för självservering samt lättare förtäring dygnet runt från januari. Restaurang och bar öppnar under våren.  

Allt började 2018 när hotellets grundare, Joakim Gip, Charlotte Blum och Stefan Wahlén kom över ett byggprospekt gällande en tomt i Upplands Väsby som Junior Living förvärvat. De presenterade ett koncept som passade Junior Livings utvecklade produktionsteknik.

– Efter 30 års affärsresande runt om i världen, ofta på medelklasshotell, vill man bo bra. Med vår affärsidé vill vi bevisa att lågt pris kan vara synonymt med hög kvalitet. Junior Livings kvalitativa och effektiva industriella byggteknik i kombination av funktionell design passar vår vision om att skapa en bättre vardag borta från hemmet, säger Joakim Gip.  Läs även: Två hotell finalister i Plåtpriset 2021Av: Annika Rådlund Källa: Ten Hotel