Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Supperfamiljen öppnar ny restaurang

 
Supperfamiljen öppnar ny restaurangSupperfamiljen utökar med ytterligare en restaurang i Stockholm. Efter många framgångsrika år med den sydamerikanska klassikern Supper på Tegnérgatan i Stockhom, i Visby och i Åre utökas Supperfamiljen nu med ytterligare en restaurang.

Den nya krogen, som är på 800 kvm och har utsikt över Kungsgatan i Stockholm, kommer att bestå av flera matsalar, barer, en bakficka och en terrass. Denna gång blir inriktningen inte sydamerikansk, utan konceptet kommer att bli något helt nytt.

Planeringen av det nya konceptet har pågått i nära två år och projektet är något som Suppers grundare drömt om länge.

– Vi har länge letat efter rätt lokal och äntligen hittade vi ett ställe som har allt vi sökt efter, säger Martin Karlsson, från Supperfamiljen.

Restaurangen börjar byggas vid årsskiftet, men mindre justeringar görs redan från oktober 2017. Planerad öppning av nya restaurangen är i början av 2018.

Supperfamiljen grundades 2008 i Åre av Martin Karlsson, Daniel Holgersson och Philip Larsson. Samtliga Supper-restauranger drivs idag tillsammans med Stureplansgruppen och även den kommande restaurangen på Regeringsgatan 66 är en gemensam satsning.

Efter tio fantastiska år med flera koncept och utmärkelser, såsom Sveriges första Speakeasy och flertalet Gulddrakar, lämnar Niklas Ekstedt adressen.

Niklas och Stureplansgruppen driver redan restaurangerna Ekstedt, Tyge & Sessil och julbordet på Gamla Riksarkivet tillsammans. Nu börjar planeringen inför ytterligare en gemensam storsatsning.


 
Av: Annika Rådlund Källa: Stureplansgruppen


www.supper.nu
 www.niklas.se 
www.stureplansgruppen.se


Stureplansgruppen är Sveriges största nöjeskoncern och bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, contract catering-, hotell- och upplevelseindustrin i Stockholm, Göteborg, Visby och Åre.
 
 

 

 

Relaterade artiklar

Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.

Läs mer