Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Steve Angello slår in klappar på hotellen

 
Steve Angello slår in klappar på hotellenJulklappar lämnas oinslagna till hotellet som sedan slår in dem och sorterar in dem. Julkampanjen “Ensam julgran söker klappar ” är tillbaka och Clarion Hotel samlar in julklappar till förmån för utsatta barn och ungdomar. Förra året samlade hotellkedjan in totalt in 9 733 julklappar. I år hoppas hotellkedjan kunna slå föregående år med hjälp av Steve Angello, dj och musikproducent och känd från Swedish House Mafia.

Steve Angello, som själv vuxit upp utan pappa, är väl insatt i hur svårt det kan vara att växa upp med bara en förälder, särskilt vid jul. Därför valde Steve Angello redan förra året att samarbeta med hotellkedjan. I år utökar han samarbetet och kommer att hjälpa två av storstadshotellen med att slå in julklappar, Hotel Sign och Clarion Hotel & Congress Malmö Live. På  Clarion Hotel Post kommer hans organisation att vara med och stödja men han kommer inte att vara där själv.

– Det som är en självklarhet för många är inte det för andra. Julen är ett tillfälle där julhysterin och jakten på julklappar tar över. Men många människor idag har ingen möjlighet att äta julbord än mindre ge sina nära julklappar. Tillsammans med Clarion Hotel kan vi hjälpa dessa människor. Hjälp oss hjälpa andra, uppmanar Steve Angello.

Alla som vill, såväl gäster som medarbetare och förbipasserande, kan enkelt bidra till julklappsinsamlingen. Konceptet är enkelt och det enda en givare behöver göra är att ta med en julklapp och lägga under granen på sitt lokala Clarion Hotel. Julklapparna kan lämnas in till och med den 15 december. Samtliga julklappar ska vara oinslagna, detta för att kunna garantera innehållet till barnen. Hotellet slår sedan in julklapparna innan de lämnas vidare till lokala hjälporganisationer.

– Det är sjunde året i rad som vi samlar in julklappar till förmån för utsatta barn och ungdomar. Traditionen är viktig då vi hjälper utsatta familjer att fira jul. I år hoppas vi samla in ännu fler paket och tillsammans med Steve Angello kommer vi att sprida julglädje till de som behöver det mest, säger Christen Bagger Senior Vice President på Clarion Hotel.


Om kampanjen
Julklappsinsamlingen börjar den 20 november 2019. Det går att lämna julklappar under ensamma julgranar i lobbyn på Clarion Hotels samtliga hotell runt om i Sverige. Steve Angello kommer att vara på plats på Clarion Hotel Sign i Stockholm och Clarion Hotel & Congress Malmö Live. För datum vänligen besök hotellens Facebooksidor. Klappar går att lämna in varje dag fram till 15 december.


Så här deltar de som vill lämna in en julklapp
1. Köp en julklapp. Tänk på att det ska vara något som ett barn vill ha, inte bara något som du tror att barnet behöver. Det får gärna vara en upplevelse. Ett biocheck eller presentkort är väldigt uppskattat och passar barn i alla åldrar.

2. Lämna in julklappen till ditt lokala Clarion Hotel eller Nordic Choice Hotel.Clarion Hotel 
Har 28 nordiska hotell  och är en del av koncernen Nordic Choice Hotels.


Av: Annika Rådlund Källa: Clarion Hotels
Foto: Getty Images
.