Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Snart öppnar Jacy’z Hotel & Resorts nya satsningar

 
Snart öppnar Jacy’z Hotel & Resorts nya satsningarJacy’z Hotel & Resorts Rooftop Pool Club. Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg expanderar nu och öppnar Big Stage och Rooftop Pool Club.
 –Vi ser oerhört mycket fram emot att erbjuda våra gäster en unik upplevelse av musik och underhållning och vi tror att Big Stage kommer att bli en av Göteborgs mest omtalade scener, säger CEO Jimmy Olsson
.

Själva Big Stage består av 500 kvadratmeter och 9 meter i takhöjd. Lokalen kommer att husera en scen, en skärm, en bar, en stor flexibel yta och i de bakre delarna kommer det att bli mjuka sittdelar. Allra längst bak kommer det att bli en läktare med utsikt över hela lokalen. Precis som på resten av Jacy’z för interiören tankarna till 60-talets Amerika med en modern tvist.
På scenen kommer det bli allt från livemusik till stand up och bio. Redan nu planeras det för fullt inför höstens alla event. 

–Big Stage kommer att vara en flexibel plattform där vi kommer att kunna erbjuda en mängd olika akter. På helgerna kommer det vara spektakulära konserter och uppträdanden. På vardagskvällarna kommer det att bli bio deluxe med mjuka fåtöljer och goda tilltugg och drinkar från baren säger  Event Manager Viktor Jebsen.

Utomhuspool
I de högsta takplanen på Jacy’z finns sedan öppningen i november Pachanga Pool Club. På taket av den nya byggnaden som ligger i anslutning till Jacy’z Hotel adderas ytterligare en pool club, denna gången under bar himmel. 

–Takterrassen kommer att vara öppen året runt och erbjuda en pool- och barupplevelse som känns som en takfest i LA. Med en uppvärmd pool, solstolar och bar kommer det att bli ett härligt ställe oavsett om man är här för en förfest till Way Out West eller bara för en solig dag med goda vänner.

Showprogram och biljetter kommer att släppas under 2023. 

  –Big Stage kommer även att bli den ultimata arenan för företag som vill skapa minnesvärda och framgångsrika evenemang. Att det vägg i vägg finns en hel resort med allt från hotellrum till möteslokaler och barer och restauranger möjliggör storslagna arrangemang för alla företag. Lokalen kommer att förses med högteknologisk utrustning och här är det högt i tak i dubbel bemärkelse. 

Jacy’z Rooftop Pool Club planeras öppna sommaren 2023. Big Stage öppnar augusti 2023.