Quality Hotel Skellefteå Stadshotell blir Comfort Hotel Skellefteå
16 Feb 2023

Norrland och framförallt Västerbottens län är en av de mest expansiva regionerna i Sverige just nu och efterfrågan på hotellrum är stor i Skellefteå som kallas för den nya gröna industrins centrum i norr. I samband med att de nya rummen tas i bruk byter hotellet också koncept och namn till Comfort Hotel Skellefteå. Kedjan Comfort Hotel erbjuder centrala lägen, konkurrenskraftiga priser och en kombinerad reception och bar där gästerna kan både checka in och beställa mat och dryck.
- Vi vill växa i takt med staden för att kunna fortsätta vara en attraktiv destination och är därför i full gång med att bygga nya hotellrum. De nya rummen förväntas vara klara innan sommaren och i och med detta blir vi Skellefteås största hotell med 206 rum, säger Johan Carlsten, Hotellchef på Comfort Hotel Skellefteå.
Comfort Hotel Skellefteå har även renoverat och uppdaterat konferensavdelningen för att kunna ta emot mindre konferenser och grupper.
- Det känns så roligt att Comfort Hotel växer. Att hotellet med bästa city läget fortsätter att utvecklas, det gör att vi kan erbjuda den prismedvetna gästen ett urbant och modernt hotellkoncept nu även i Skellefteå, säger Pernilla Bergendahl, Driftsdirektör Comfort Hotel Sverige.
Hotellet kommer vara öppet hela tiden och byter namn den 1 juni.
Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkoncerner med över 200 hotell i Norden och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel och Clarion Collection samt 39 fristående hotell och longstaybolaget Strawberry Living.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Nordic Choice Hotels
16 Feb 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen

Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment
"Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event"
-
Undersöker möjligheter att lösa råvarubristen för surströmming
"Livsmedelsstrategin är en långsiktig tillväxtstrategi som inkluderar hela livsmedelskedjan, det vill säga primärproduktion, livsmedelsindustri, livsmedelshandel samt restauranger och storkök".
-
Veganskt mackrecept framtaget av A La Lo
Recept: Stockeld x A La Lo x bagel
-
"Mycket handlar om logistik och att bygga smarta flöden"
Intervju med Martin Montelin, ansvarig för kompetensområde Hotell & Konferens på Fojab
-
Hon är Grand Hôtels nya hotellchef
"Jag är så stolt över att vara tillbaka på Sveriges främsta lyxdestination"
-
Hotellet öppnar ett glassrum
"Det är ett nytänkande koncept"
-
Mathias Dahlgren öppnar ny restaurang på Grand Hôtel
"Det ger oss möjligheten att erbjuda en ny unik matupplevelse som jag drömt om att få sjösätta"