Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Quality Hotel Skellefteå Stadshotell blir Comfort Hotel Skellefteå

 
Quality Hotel Skellefteå Stadshotell blir Comfort Hotel SkellefteåQuality Hotel Skellefteå Stadshotell blir från och med 1 juni Comfort Hotel Skellefteå. Quality Hotel Skellefteå Stadshotell stannar kvar inom Nordic Choice Hotels-familjen med ett nytt hotellkoncept för att attrahera den ökade efterfrågan efter ett prisvärt boende mitt i stan. I sommar byter hotellet namn till Comfort Hotel Skellefteå och blir därmed stadens största hotell med 206 rum.

Norrland och framförallt Västerbottens län är en av de mest expansiva regionerna i Sverige just nu och efterfrågan på hotellrum är stor i Skellefteå som kallas för den nya gröna industrins centrum i norr. I samband med att de nya rummen tas i bruk byter hotellet också koncept och namn till Comfort Hotel Skellefteå. Kedjan Comfort Hotel erbjuder centrala lägen, konkurrenskraftiga priser och en kombinerad reception och bar där gästerna kan både checka in och beställa mat och dryck.

- Vi vill växa i takt med staden för att kunna fortsätta vara en attraktiv destination och är därför i full gång med att bygga nya hotellrum. De nya rummen förväntas vara klara innan sommaren och i och med detta blir vi Skellefteås största hotell med 206 rum, säger Johan Carlsten, Hotellchef på Comfort Hotel Skellefteå.

Comfort Hotel Skellefteå har även renoverat och uppdaterat konferensavdelningen för att kunna ta emot mindre konferenser och grupper.

- Det känns så roligt att Comfort Hotel växer. Att hotellet med bästa city läget fortsätter att utvecklas, det gör att vi kan erbjuda den prismedvetna gästen ett urbant och modernt hotellkoncept nu även i Skellefteå, säger Pernilla Bergendahl, Driftsdirektör Comfort Hotel Sverige.

Hotellet kommer vara öppet hela tiden och byter namn den 1 juni.Nordic Choice Hotels är en av Nordens största hotellkoncerner med över 200 hotell i Norden och Baltikum. Företaget marknadsför kedjorna Comfort Hotel, Quality Hotel, Clarion Hotel och Clarion Collection samt 39 fristående hotell och longstaybolaget Strawberry Living. 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Nordic Choice Hotels