Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Satsar på att erbjuda glamping i igloo

 
Satsar på att erbjuda glamping i iglooSkiStars nya boendekoncept Igloo-glamping.  Nu tar SkiStar glamping-trenden till Sälen, närmare bestämt till Lindvallen med Skistars Igloo-glamping.

Under veckan som gått har de första gästerna bott i SkiStars nya boendekoncept Igloo-glamping: en unik och spektakulär upplevelse som erbjuder glamping med två iglooformade byggnader som ligger avskilt och naturnära, men med gångavstånd till SkiStar Lodge Lindvallen och närhet till skidåkning och aktiviteter.

- Det är hög standard i varje igloo,  med bland annat hotellsängar och braskamin, mikrovågsugn, kyl, vattenkokare samt ett mindre pentry med engångsartiklar, men behåller samtidigt närheten till naturen. Boendet har ingen egen WC eller dusch, men erbjuder enklare dass intill byggnaden. Dusch och WC finns att nyttja på Experium och SkiStar Lodge Lindvallen.

Varje igloo består av 40 varma kvadratmeter, med plats för upp till fyra personer i varje - samt en egen eldstad utanför boendet. Uppbäddade sängar, ved och avresestäd ingår vid bokningen. I den ena igloon är även hundar välkomna.

Gästerna kan i förväg beställa en välkomstkorg med kallskuret till middag, samt en frukostkorg som går att beställa till boendet. 
Boendenyheten introduceras denna vintersäsong och kommer även att vara bokningsbar till sommaren 2023.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: SkiStar

Taggar

Bygg Hotell Nyheter