Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Skottdagen med skotskt firande på pubar i Stockholm

 
Skottdagen med skotskt firande på pubar i StockholmSkottdagen firas i Stockholm på Bishop arms pubar. The Bishop Arms har fyra pubar i Stockholm som kommer att fira skottdagen med glimten i ögat. Skotsk dryck från Famous Grouse och Stockholm Pipe Band (säckpipeorkester) åker på turné i stan

På lördag är det dags för skottdagen och skotska Famous Grouse slår på trumman och bjuder in till skotskt firande på fyra utvalda pubar i Stockholm. Förutom att kunna dricka skotskt får gästerna även chansen att njuta till tonerna av en äkta säckpipeorkester.
På The Bishops Arms i Sundbyberg, i Gamla stan, på Vasagatan och på Bellmansgatan kommer det dukas upp för skotsk fest. Det arrangeras mini-whiskyprovningar, blandas  högländsk highball och värmande Famous Coffee. 

Prickar gästerna in rätt tidpunkt får de dessutom avnjuta slagverk och säckpipor från Stockholm Pipe Band, klädda i en klassisk civil Highland dress.

– Eftersom vi bara kan fira skottdagen vart fjärde år vill vi ta tillfället i akt och bjuda på Skottland och oss själva, säger Peter Molander, Nordic Brand Manager för Famous Grouse.


Säckpipeorkesterns spelschema, lör 29 februari
16.00 – stopp nr 1 Bishops Arms i Sundbyberg
​17.30 – stopp nr 2 Bishops Arms på Vasagata​n
​​19:30 – stopp nr 3 Bishops Arms i Gamla Sta​n
​​21.00 – stopp nr 4 Bishops Arms på Bellmansgata​n


Nästa skottdagsfirande kommer att ske torsdagen den 29 februari 2024.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Edrington