Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Signal by Golfbaren öppnar banor utomhus under sommaren

 
 • Signal by Golfbaren öppnar banor utomhus under sommaren

  Signal by Golfbaren öppnar banor utomhus under sommaren

 • Flatbread pizza direkt från luckan i väggen vid inomhusbanorna.

  Flatbread pizza direkt från luckan i väggen vid inomhusbanorna.

 • Grundarna Hans och Nathalie Olofsson vid invigningen av Signal by golfbaren.

  Grundarna Hans och Nathalie Olofsson vid invigningen av Signal by golfbaren.

 • En stor bar står centralt placerad i Signal by Golfbaren.

  En stor bar står centralt placerad i Signal by Golfbaren.

Föregående
Nästa
 
I december 2021 smygöppnade Golfbaren Sverige upp portarna till sin andra inomhusanläggning, denna gång i Sundbyberg i Stockholm. Restaurangen med inomhusgolfbanor utökar nu med uteservering och en 6-hålbana vid entrén.

Golfbarens första inomhusbana Swing by Golfbaren ligger på Surbrunnsgatan intill Sveavägen i Stockholm. Där har man bokningar för bland annat kickoff, after work, möhippor, konferenser, släktkalas blandat med spontana drop in. Det ordnas olika typer av minigolfupplevelser för små och stora sällskap fördelat på två våningar. Efter den lyckade satsningen har man nu tagit konceptet vidare till Sundbyberg, till  Signalfabrikens historiska lokaler. 

Konceptet  är även denna gång skapat av minigolfspelaren Hans Olofsson. Minigolf kombineras med matservering och bar, på menyn finns bland annat  flatbread-pizza, charkuterier och ost. Gästerna kan spela på en 12-hålsbana och samtidigt ha med sig ett glas från baren. 

- Det här är vår sjätte golfbar, och vi är på en ganska härlig plats, industrihistoria deluxe. För 150 år sedan odlade man tobak på den här platsen. För hundra år sedan låg Sivers kabelverk här. All form av kabeltillverkning som byggde upp svenska telefonnätet och annat ägde rum här. Men nu är vi lite mer moderna och kör en golfbar istället med mat, berättade Hans Olofsson vid invigningen i december.

 Målgruppen är boende i området men även de som bor i omkringliggande områden. 
- En plats att mötas, ha kul och spela golf och ta något att äta och dricka. Det är perfekt för både kick-offer och olika typer av firanden och för kompisgäng.

Förutom anläggningen i Sundbyberg driver Golfbaren även Swing by Golfbaren i Vasastan, samt flera utomhusanläggningar under sommarhalvåret.
Text och foto: Annika Rådlund