Signal by Golfbaren öppnar banor utomhus under sommaren
14 Jun 2022
Golfbarens första inomhusbana Swing by Golfbaren ligger på Surbrunnsgatan intill Sveavägen i Stockholm. Där har man bokningar för bland annat kickoff, after work, möhippor, konferenser, släktkalas blandat med spontana drop in. Det ordnas olika typer av minigolfupplevelser för små och stora sällskap fördelat på två våningar. Efter den lyckade satsningen har man nu tagit konceptet vidare till Sundbyberg, till Signalfabrikens historiska lokaler.
Konceptet är även denna gång skapat av minigolfspelaren Hans Olofsson. Minigolf kombineras med matservering och bar, på menyn finns bland annat flatbread-pizza, charkuterier och ost. Gästerna kan spela på en 12-hålsbana och samtidigt ha med sig ett glas från baren.
Målgruppen är boende i området men även de som bor i omkringliggande områden.
Förutom anläggningen i Sundbyberg driver Golfbaren även Swing by Golfbaren i Vasastan, samt flera utomhusanläggningar under sommarhalvåret.
Text och foto: Annika Rådlund
14 Jun 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Årets Sommarjobbare– tillbaka efter pandemin
"Nu ser vi så klart att det är ännu viktigare att visa upp vilka möjligheter branschen ger till unga och ambitiösa medarbetare"
-
Hon är restaurangbranschens vardagshjälte 2022
Nyinstiftat pris för hotell- och restaurangbranschen
-
Stockholmshotell inreder en Elvis-svit
"Vi vill vi skapa en extra häftig upplevelse av här"
-
Drinkrecept: Sveriges Bästa Gin & Tonic 2022
Sju olika recept från finalisterna i tävlingen Sveriges Bästa Gin & Tonic
-
Över 40 restauranger på årets Lollapalooza
"I VIP-området flyttar några av Stockholms kändaste krogar in"
-
Totalrenovering av Scandichotellet i hamnen
Bygger skybar och relaxavdelning på våning 17 med utsikt över vattnet, ett nytt gym samt en ny restaurang.
-
Svenska Möten startar kockutbildning med fokus på hållbarhet
"Den här utbildningen blir något konkret vi gör för att få fler anläggningar att inspireras och påverkas vad gäller hållbarhet inom mat och dryck"