Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Robert Hållstrand öppnar restaurang i MOOD Stockholm

 
Robert Hållstrand öppnar restaurang i MOOD StockholmRobert och Douglas Hållstrand kommer att öppna en vegansk restaurang i Mood Stockholm. Robert Hållstrand som står bakom bland annat Story Hotel, Nox restaurang, Hallwylska restaurangen och nattklubbarna Bondi café, The Plaza Club, Fou, Rose, Village och Kharma, kommer under 2021 att öppna en vegansk restaurang i gallerian Mood i Stockholm.

Robert Hållstrand har över 20 års erfarenhet från krog- och nöjesbranschen i Stockholm han kommer att driva restaurangen  tillsammans med sin bror, Douglas Hållstrand. Restaurangen med bar och uteservering ska servera vegansk mat från morgon till kväll.

- Målet är att skapa en riktigt lockande destination, ett ställe dit man vill ta sig oavsett tillfälle och oavsett om du vill äta brunch med vänner, ta en enkel fika, njuta av en skön middag eller en AW med kollegor. Inspirationen kommer från Los Angeles och New York, restauranger som är centralt placerade i en pulserande stad men som erbjuder en egen värld med ett veganskt och unikt matkoncept. En urban och spännande oas dit alla är välkomna för att njuta av miljön lika mycket som av maten, säger Robert Hållstrand.

Bakom Robert Hållstrands veganska satsning finns en passion och ett starkt engagemang för att skydda och värna om djur. Samma engagemang har tidigare lett till olika välgörenhetsprojekt inom djurrätt, där han bland annat arbetat tillsammans med Wildhood Foundation för att skydda vilda djur i Sydafrika och Zimbabwe mot tjuvskytte.

- Jag blev vegetarian för tio år sedan och är sedan fyra år tillbaka vegan. Jag tog beslutet baserat på min stora kärlek för djur, men blev snabbt förvånad över hur otroligt god växtbaserad mat det finns. En helt ny värld av fantastisk mat som jag inte visste fanns, som dessutom har substitut för all annan mat jag tidigare åt. Vegansk mat är inte bara kalla sallader utan även kul och smakrik comfort food som man inte kan få nog av.

Den nya restaurangen och baren öppnar på plan 3 i MOOD Stockholm under 2021, bredvid bland andra Posh Living och Leilas General Store. Lokalen kommer att sträcka sig ut över delar som tidigare tillhörde den allmänna ytan i handelsplatsen, och kommer även att ha en stor uteservering. Totalt kommer det att finnas omkring 300 sittplatser.

- Med den här nya restaurangen faller en pusselbit på plats, inte bara i MOOD Stockholm utan även i kvarteret och i centrala Stockholm. Konceptet ligger helt rätt i tiden och öppnar i en lokal med otrolig potential. Vi ser fram emot att berätta mer inom kort, säger Lena Rune, centrumchef för MOOD Stockholm.

Öppningsdatum är inte klart ännu.
Om MOOD Stockholm

Ligger mellan Regeringsgatan och Norrlandsgatan, bakom NK i centrala Stockholm. Gallerian har ett 50- tal butiker och restauranger. Gallerian öppnade 2012.Av: Annika Rådlund Källa och foto: AMF Fastigheter