Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Restaurangkedja öppnar Heat Express

 
Restaurangkedja öppnar Heat ExpressRepresentanter för Arlandastad Group och Heat Restauranger utanför Heat Express Arlandastads kommande restauranglokal i Explore Arlandastad. Heat Restauranger AB har tecknat avtal med Arlandastad Group för etablering av Heat Express i Explore, deras första nya konceptrestaurang med takeaway och affärslunch. 

I september slår Heat Restauranger upp dörrarna till sin  första Heat Express-restaurang.  Konceptet kommer rikta sig mot personer som arbetar eller besöker området Arlanda stad.

- Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten  att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win. Explore Arlandastad får en bra restaurang som blir ett perfekt tillskott för bland personal, kunder och besökare i området, berättar Jesper Hofmann VD på Heat Restauranger.

Utbudet kommer bestå av hemlagad husmanskost med fokus på snabbhet, enkelhet och kvalitet. Fokus ligger på takeaway, även om det kommer även finnas möjlighet för cirka 40-50 sittplatser i lokalen med goda parkeringsmöjligheter intill restaurangen.  

Ett av Arlandastad Groups dotterbolag, Training Partner, har tecknat avtal med Heat Restauranger som kommer leverera mat till Training Partners kursdeltagare inom fordonsbranschen med start i maj 2022.

- Vi har ett växande intresse för etableringar i Explore Arlandastad. För vår del har det därför handlat om att hitta rätt partner som kan leverera hög kvalitet till området och andra hyresgäster för att ge en god service till våra många nuvarande och kommande hyresgäster, säger  Thomas Cassel, Kommersiell Projektledare Explore Arlandastad.

Om Heat Restauranger
Heat är ett restaurangkoncept som erbjuder hemlagad husmanskost till både lunch och catering. Företagets resa började när grundaren krögaren Daniel Wärnmark tog över Restaurang Energikällan i Uppsala 2011. Under maj samma år tog Heat Restauranger form och idag flertalet restauranger i Gävle, Stockholm, Uppsala, Västerås och Örebro. Heat Express Explore Arlandastad blir företagets första restaurang i det nya konceptet, Heat Express, inriktat på affärsluncher och takeaway.

Om Arlandastad Group

Arlandastad Group är ett fastighetsbolag som grundades 2005.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Arlandastad Group