Recept: Zeinas vegetariska One-pot-taco-pasta
19 Mar 2021
Den här rätten har ett klimatavtryck på 0,6 kg CO2e/portion.
Ingredienser:
4 portioner
300 g Quorn Färs
Gör så här:
1. Hacka löken i tärningar och stek i olja. Vänd i färsen och bryn under omrörning. Tillsätttacokrydda, stek lite till och vänd sedan i krossad tomat, tomatpuré och vatten. Krydda med saltoch peppar.
Receptet är framtaget av Zeina Mourtada till Louise Edlund Winbladh @hejhejvardag, som vill äta mervegetariskt för planeten och som även ska få maten att funka för en familj med både vuxna och barn.
19 Mar 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Hotellet har inrett ett Mellorum
Mellorummet har glammiga detaljer och utlovar flera överraskande inslag. Bland annat kommer...
-
Husmanskosten får en egen dag i kalendern
"Husmanskostens dag har potential att bli en viktig dag"
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen: