Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg lanserar ett nytt koncept i sommar
18 Maj 2020
–Vi har liksom många av våra kollegor i branschen en majoritet av barnfamiljer under sommarmånaderna. Dessa tar vi väl hand om, men vill skruva det lite extra i år med tanke på att utlandsresor inte kommer bli aktuellt för de allra flesta, säger Jessica Rivle General Manager. '
Hon berättar att de även öppnar upp för möjligheten att ta med sig hund till de stora familjerummen.
–Hos oss skall det kännas som man är på en semester-resort med Kids Club, underhållning, all inclusive, spa, yoga och utflyktsprogram samtidigt som man enkelt kan ta del av sommarstaden Göteborg och salta bad.
I tredagarspaketen ingår utöver all mat och dryck, fri tillgång till Kids Club. Där ska barnen barnen aktiveras ett par gånger om dagen medan föräldrarna testar spa:et eller yoga. På kvällarna blir det familjeunderhållning
- Det finns en bred erfarenhet bland vår personal. Många har arbetat som reseledare, musiker och showartister. De kommer tillsammans med proffsmusiker att ta fram sina talanger i sommar, säger Jessica Rivle.
Hotellet som stod helt nyrenoverat 2019, har stora publika ytor.
–37 000 virtuella kvadratmeter brukar man räkna och det är här som familjer kommer att underhållas på ett säkert sätt.
Hotellet erbjuder även fri avbokning.
-En av våra högsta prioriteringar är att hela tiden utveckla arbetet kring våra gästers och medarbetares hälsa och säkerhet. I dagarna lanserades Radisson Hotel Safety protocol i samarbete med SGS, ett program för att ta detta till ytterligare en nivå. Vad vi jobbar med rent konkret är bland annat att hålla avstånd mellan gäster, såväl vid incheckning som under måltider. Städrutinerna är kraftigt utökade och för närvarande serveras inga bufféer. Personalen tränas kontinuerligt och vi kommer heller inte fylla hotellet till max. Vårt utflyktsprogram kommer anpassas efter aktuella rekommendationer. Man skall känna sig trygg hos oss, avslutar Jessica Rivle.
-En av våra högsta prioriteringar är att hela tiden utveckla arbetet kring våra gästers och medarbetares hälsa och säkerhet. I dagarna lanserades Radisson Hotel Safety protocol i samarbete med SGS, ett program för att ta detta till ytterligare en nivå. Vad vi jobbar med rent konkret är bland annat att hålla avstånd mellan gäster, såväl vid incheckning som under måltider. Städrutinerna är kraftigt utökade och för närvarande serveras inga bufféer. Personalen tränas kontinuerligt och vi kommer heller inte fylla hotellet till max. Vårt utflyktsprogram kommer anpassas efter aktuella rekommendationer. Man skall känna sig trygg hos oss, avslutar Jessica Rivle.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Radisson
18 Maj 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok