Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Petter Stordalen auktionerar ut inspirationsföreläsning

 
Petter Stordalen auktionerar ut inspirationsföreläsningPetter Stordalen auktionerar ut föreläsning till förmån för Musikhjälpen. Musikhjälpen pågår i Göteborg 12-18 december med temat “För en tryggare barndom på flykt från krig”. För att bidra till insamlingen auktionerar Nordic Choice Hotels ut en inspirationsföreläsning med Petter Stordalen under 2023. Budgivningen startar på 50.000 kr.

Petter Stordalen har alltid engagerat sig för människor och hans hotellkedja Nordic Choice Hotels ser kulturen och människorna i bolaget som sin största tillgång. I föreläsningen delar Petter med sig av sina bästa tips för att bygga kultur i ett företag, inspirerande historier, tips för krishantering och hur man som person och kan tackla utmaningar. Pengarna från auktionen går oavkortat till Musikhjälpens insamling.

- Barnen är vår framtid. Att barn blir drabbade av vuxna som krigar med varandra är fruktansvärt, obeskrivligt och något som inte borde existera. Musikhjälpen är ett fantastiskt initiativ och en sak jag kan bidra med är att auktionera ut en föreläsning under nästa år. Så det gör jag med glädje, säger Petter Stordalen, grundare av Nordic Choice Hotels.

Utöver auktionen med Petter Stordalens inspirationsföreläsning deltar även Nordic Choice Hotels i Musikhjälpen med insamlingsbössan “Hotellbössan by Nordic Choice Hotels” där alla som skänker pengar har möjlighet att delta i utlottningen av tio presentkort à 10.000 kr som kan användas på någon av kedjans 220 hotell eller restauranger.

- Jag är otroligt glad att vi kan bidra till att samla in pengar för att hjälpa de mest utsatta barnen i vår värld, de som inte gjort något ont men ändå tvingas fly sin trygghet och den värld de känner till. Vårt bidrag är i sammanhanget litet men vi hoppas det kan bidra med en stor summa pengar till insamlingen, säger Cecilia Flodin, Head of Marketing Hotel Operations på Nordic Choice Hotels.

Musikhjälpen 2022 arrangeras i Göteborg och samlar vanligtvis in mellan 50-75 miljoner kronor till olika teman varje år.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Musikhjälpen