Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg lanserar Sky Affairs

 
  • Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg lanserar Sky Affairs

    Jacy’z Hotel & Resort i Göteborg lanserar Sky Affairs

  • Jacy’z Hotel & Resort i centrala Göteborg lanserar Sky Affair på våning 24.

    Jacy’z Hotel & Resort i centrala Göteborg lanserar Sky Affair på våning 24.

Föregående
Nästa
 
En månad efter att Jacy’z Hotel & Resort öppnade så intar hotellet nu ytterligare en våning i  byggnaden. På våning 24 lanseras Sky Affairs som består av 500 kvadratmeter möten- och konferensrum.

– Vi gillar att överraska våra gäster och vår ambition är att Jacy’z ska vara ”the gift that keeps on giving”. Att vi nu kan erbjuda denna krispiga nyhet för alla som vill boka ett möte eller en konferens i Göteborgsområdet är magiskt, säger Jimmy Olsson, CEO.

Sedan november 2022 erbjuder Jacy’z Hotel & Resort i centrala Göteborg två olika hotellkoncept, en pool club, en sports club samt flera restauranger och barer. Sedan öppningen har de även öppnat Gabys – en lunchrestaurang och deli, till alla boende och arbetande i Gårdaområdet. Under 2023 kommer det att tillkomma ännu fler nyheter. En första nyhet under 2023 är Jacy’z Sky Affairs, ett helt våningsplan dedikerat till möten och konferens.

Utsikten nästan 100 meter ovanför marken kommer att vara spektakulär, utlovar Business Opportunity Manager Christopher Grujovic:

– Från våning 24 kommer du att kunna blicka ut över hela staden. Det är en riktigt häftig plats som verkligen kommer att imponera! När det gäller våra möten, eller Meetings & Celebrations som vi har valt att kalla det, har vi sett en oerhört stor efterfrågan sedan öppning. Trycket på våra 16 mötesrum på plan tre och fyra har varit massivt, vilket så klart är väldigt roligt. Den gör att det nu känns väldigt lämpligt att vi nu ska växla upp och erbjuda ytterligare 500 kvadratmeter i form av sju mötesrum.

CEO Jimmy Olsson är övertygad om att konceptet kommer att gå hem hos alla som vill ta sina möten till nästa nivå:

– När vi utvecklar våra olika koncept är en viktig del att se till alla dimensioner av upplevelsen. Ett mötesrum kan vara bara ett mötesrum där dagordningen blir överstökad men det kan också vara så mycket mer. Om man designar och planerar på rätt sätt kommer det både att finnas utrymme för skratt, kreativitet och gott snack. Just för mötesrummen på våning 24 är det utsikten som är ”the big deal”, det som verkligen sätter pricken över i:et i upplevelsen. Det är den som man både kommer att fota till inlägget på LinkedIn och berätta om när man är tillbaka på kontoret.

Det är inte bara utsikten som kommer att vara spektakulär. Mjuka fåtöljer, tjocka mattor och vacker inredning, som kommer att föra tankarna till andra sidan Atlanten. Här kommer mötesdeltagarna från och med mars 2023 att kunna koppla upp sig smidigt till både skärmar och wifi och sedan lugnt luta sig tillbaka och njuta av utsikten. Efter att mötet är slut hägrar allt som huserar i byggnaden bara en hisstur bort och erbjuder både god mat, musik och avslappning för den som väljer att stanna kvar tills efter office hours.

Jacy’z Sky Affairs har nu öppnat upp för mötes- och eventbokningar och i mars 2023 välkomnar de sina första gäster.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: ESS Group