Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

"Jalla, jalla en jul för alla" på Clarion Hotel Malmö Live

 
Jalla, jalla en jul för alla på Clarion Hotel Malmö LiveI år blir det tioende året som ‘Jalla, jalla en jul för alla’ arrangerar julfest på julafton på Moriska Paviljongen i Malmö. Varje år uppmanas man att skänka en oinslagen julklapp under granen i hotellobbyn på Clarion Hotel® Malmö Live. Detta året kan man nu även vara behjälplig att slå in julklapparna. Klapparna delas ut till utsatta barn i Malmö på julafton, på en julfest arrangerad av organisationen ‘Jalla, jalla en jul för alla’.

I år blir det tioende året som ‘Jalla, jalla en jul för alla’ arrangerar julfest på julafton på Moriska Paviljongen i Malmö. Totalt brukar det vara cirka 1000 besökare bestående av ensamma och familjer med ekonomiska svårigheter, men där är också runt 200 volontärer som på olika sätt bidrar till arrangemanget.

- Denna festen är viktig för vår stad och våra medmänniskor. Att bjuda in i värmen på den tuffaste dagen för många, julafton, tycker jag är otroligt fint initiativ, säger Jens Lyckman, Hotelldirektör på Clarion Hotel® Malmö Live.

Man uppmanas att skänka en julklapp som är avsedd för barn mellan 0-18 år, den ska var oanvänd och oinslagen. Innan den 20 december ska de vara inlämnade under granen för att sen den 21-22 december slås in till en julklapp. Den förvandlingen sker i en utav konferenslokalerna på Clarion Hotel Malmö Live där volontärer samlas för att slå in julklappar.

- Engagemanget som vi ser hos Malmöiterna och hotellets gäster slutar aldrig förvåna oss. Vi brukar landa på omkring 7-900 julklappar bara från vårt hotell. Detta året hoppas vi även att många vill komma till vår tomteverkstad och hjälpa till att slå in julklappar, fortsätter Jens. Vem som helst får lov att delta på inslagningen. 

Samtliga hotell i norden inom hotellkedjan Nordic Choice Hotels ställer en julgran i hotellobbyn för att samla in julklappar till behövande i respektive stad, initiativet går under namnet ‘Ensam julgran söker klappar’.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels