Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hotellen som ordnar julmarknader

 
Hotellen som ordnar julmarknaderNääs hotell utanför Göteborg är ett av hotellen som erbjuder julmarknad. Flera hotell runt om i Sverige anordnar egna julmarknader där besökare kan njuta av både trevlig övernattning och mysiga bodar med lokala läckerheter. Countryside Hotels har nu listat flera alternativ som de har att erbjuda där det finns både övernattning och julmarknad.

- Julmarknader är speciellt för många, med doften av glögg och hemgjorda läckerheter och hantverk, säger Anna Övergaard på Countryside Hotels.

Denna typ av marknad har just nu ett uppsving menar hon.

 - Vi ser en trend där allt fler hotell som ligger på natursköna platser också anordnar julmarknad i anslutning till hotellet. Lista på hotellen som anordnar egna julmarknader:

Nääs Fabriker
Nääs Fabriker i Tollered utanför Göteborg erbjuder julmarknad under två helger, 26-27 november och 3-4 december. På marknaden hittar besökare allt från julkör och tomte till juliga delikatesser.

Sundbyholms Slott
Sundbyholms Slott utanför Eskilstuna erbjuder en julmarknad i slottsträddgården helgen 3-4 december. I den drömska julvärlden bjuds det på både lokala delikatesser och hantverk.

Eriksberg Hotell & Safaripark
Eriksbergs Hotell & Safaripark anordnar julmarknad 11-12 december. Bland utställarna finns bland annat hotellets egna viltprodukter och förutom att tomten delar ut godis till barnen går det även att äta grillad vildsvinskorv på gården.

Söderköpings Brunn
Söderköpings Brunn har en egen julmarknad den 26-27 november samt 10-11 december. Fokuset är på hållbara produkter och råvaror i en anrik miljö. Arrangeras tillsammans med föreningen Sparven textil & hantverk och Sparven Hemslöjd.

Runt knuten
Förutom hotellen som anordnar egna julmarknader finns det även många hotell som ligger i anslutning till populära julmarknader, exempelvis Hotell Järvsöbaden, Ulvsby Herrgård, Rosersbergs Slottshotell, Vadstena Klosterhotel, Villa Gransholm, Brösarp Gästgifveri & Spa, Albert Kök Hotell & Konferens och Tällbergsgården.

- För den som inte kan få för mycket av sprakande brasor och stickade tröjor kan en julmarknadshelg i december bli den perfekta uppladdningen inför julen, säger Anna Övergaard på Countryside Hotels.Taggar

Jul Mat Hotell Nyheter