Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Steam Hotel förvärvar Actionbad

 
Steam Hotel förvärvar ActionbadSteam Hotel tar över driften av det intilliggande Actionbadet från och med 1 december. Steam Hotels resa har sedan öppningen 2017, inneburit att man tillfört över 130 000 gäster årligen till Västerås. Nu tar Steam Hotel nästa stora steg i utvecklingen och förvärvar det populära Actionbadet som ligger alldeles intill hotellet.

- Actionbadet är en fantastisk anläggning med stor potential. Det finns mycket energi i attraktionerna och i varumärket. Jag är övertygad om att Steam Hotel kan höja den energin ännu mer. Det är med stor respekt som vi tar över ansvaret för en så fin reseanledning som Actionbadet. Badet ska fortsatt välkomna alla västeråsare men vi tror också att vi, med vår affärsmodell, kan få fler besökare att komma i perioder som i dagsläget har svagare beläggning. Något som gynnar hela Västerås, säger Felix Fuchs, VD på Steam Hotel.

Steam Hotel har identifierat många positiva synergier tillsammans med Actionbadet som kan göra verksamheterna starkare tillsammans än vad de är enskilt.

-Jag har varit med sedan vi öppnade dörrarna till Steam och jag känner mig oerhört laddad inför detta förvärv. Vi finns för att skapa upplevelser som man vill komma tillbaka till. För att göra det vill vi maximera alla resurser som huset har att erbjuda. På så sätt bidrar vi till mer bra turism för hela destinationen Västerås, fortsätter Felix Fuchs.

1 december tar Steam Hotel över driften av Actionbadet men inga stora förändringar sker då. Arbetet kring innehåll och hur upplevelserna går ihop med Steam Hotel kommer bli synligt under 2023 och framåt!

Av: Annika Rådlund Källa och foto: ESS Group

Taggar

Bad Hotell Nyheter