Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Petit Hotel får nya ägare

 
Petit Hotel får nya ägareLeena Bergérus Höbinger och Pelle Höbinger tillsammans med nya ägarna Tanja Fylking och Lars Andersson. Idag meddelade Leena Bergérus Höbinger och Pelle Höbinger att de efter tjugo år vid rodret av Petit Hotel, lämnar över till Tanja Fylking och Lars Andersson.

Petit Hotel består av 20 familjeägda hotell i Sverige, de flesta hotellen är belägna utan förstäderna med närhet till sjö och natur. 

Leena och Pelle startade nätverket som stöd för små utvalda hotell med bra mat på landsbygden år 2003 och nätverket har under åren arbetat med aktiv marknadsföring, med att förbättra avtal samt skapa djupgående internationella samarbeten för medlemmarna i gruppen.

–Vi känner oss glada över att kunna lämna över vårt företag till två så kompetenta personer som Tanja och Lars, säger Leena som anger som skäl att åldern tar ut sin rätt men att det kunde ha varit trevligt att fortsätta i 20 år till…

Hon förklarr att Tanja Fylking är influenser hon  har samarbetat med Petit Hotel under några år. 
–Tanja har ett stort nätverk och har genom åren konsultat inom PR & marknadsföring och skapat omskrivna event för en rad stora och små företag. Dessutom har Tanja mer än 20 års erfarenhet inom hotell och restaurangbranschen. Lars är framgångsrik affärsman med bakgrund som ägare till Green Deer, landets största återförsäljare av John Deere.

–Vi ser fram emot att ta över en verksamhet, med seriösa och kvalitetsmedvetna medlemmar, som vi kommer att förutom att driva vidare i Petit-anda också med vårt stora nätverk kommer att utveckla i takt med tiden VI har stor förståelse för både de utmaningar och de möjligheter som mindre privata hotell har på marknaden säger Lars och Tanja.

Petit Hotel ingår i Global Alliance of Private Hotels som omfattar mer än 700 hotell i 80 länder.


Av: Annika Rådlund Källa och foto: Petit Hotel och Eco by StrandNära