Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

STS Alpresor tar över ett hotell i Italien

 
STS Alpresor tar över ett hotell i ItalienHotel Breithorn i italienska Champoluc. STS Alpresor utökar sin samling egna hotell och övertar nu Hotel Breithorn i italienska Champoluc, en av Alpernas  skidorter i världsberömda Monte Rosa-massivet.  

STS Alpresor är Nordens största arrangör av resor till Alperna med 50 000 resenärer årligen. Resorna går till Alperna och USA med direktflyg, guideservice och snögaranti. STS Alpresor äger och driver 10 välkända hotell, bl.a. Hotel Salzburger Hof i Bad Gastein och Hotel Marmore i Cervinia. På sommaren anordnas resor med vandring, golf, yoga, mountainbike, sommarskidåkning med mera. Nu utökar de sin fåtölj med ännu ett hotell. Hotel Breithorn, som byggdes vid förra sekelskiftet, har 75 bäddar, bar, restaurang och spa.

Med sin långa historia är Hotel Breithorn Champolucs äldsta chalethotell. För ett par år sedan totalrenoverades hotellet utan att förlora sin genuina atmosfär.  Det har ett centralt läge mitt på huvudgatan och erbjuder ett stort antal familjerum.

- Vi har samarbetat med Hotel Breithorn i många år, och är nu jätteglada att kunna ta över ett så populärt och välskött hotell i Champoluc", säger Hanna Bernvid, VD på STS Alpresor.

Att STS Alpresor satsar på Champoluc är ingen tillfällighet. Orten har på senare tid blivit alltmer efterfrågad och kanske är det Champolucs blandade skidåkning, grymma offpist, charmiga by eller goda mat som lockar extra mycket.

-Den starka inledande bokningstrenden visar att våra gäster har efterfrågat just Champoluc, avslutar Hanna Bernvid.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: STS


Taggar

Hotell Nyheter