Över 40 restauranger på årets Lollapalooza
27 Jun 2022
Lollapalooza Stockholm satsar även i år stort på mat- och dryck och kan nu presentera programmet för årets Lolla Eats.
Kocken Tommy Myllymäkis Michelinrestaurang AIRA lanserade sin omtyckta fine dining-lunch tidigare i år, och nu kommer lyxkrogen till Lollapalooza (tillgänglig för festivalens Platinum-besökare). Festivalmenyn kommer bestå av avsmakningsmenyer med tonvikt på nordiska säsongsbetonade råvaror.
Fler klara restauranger för Lolla Eats:
Kennys Gelato
Jeffreys Food Truck
Milners Fish and Chips
Carl’s Burger
Mackverket
Hk’s Lila Food Truck
Buntas Thaimat
Tannta Yaasaye’s
Red Foodtruck
Beni Grill
Soulistic Food Truck
American Burger
Kebabrulle
Super Burger Stockholm
Sulles Street food*
Belgian Waffles
Company
Galet Gott Foodtruck
Langosvagnen
Waynes Fish & Chips
Tikka Roti
Toastmanne’n & Mimmis Nachos
Bohobar
Hjortkebab
Western Streetfood
Efter regn kommer solsken
Casey's Fish & Chips
GreenHouse - The Vegan Truck
Bun BunTaste
Brazil M Creperie
Vischan på Vift
Baos & burger
Nennas food truck
Asian mix 08
Pappa Peppar
Neals Churros & Donuts
Fogarolli
27 Jun 2022
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok
-
Snart öppnar Clarion Hotel Karlatornet
Hotellet kommer erbjuda 300 hotellrum och de lyxigaste rumskategorierna har byggts inuti Karlatornet
-
Hobo Hotel tar konceptet till Finland
Lokala material har återanvänts, som natursten, terrazzo och tegel.
-
Ljudbubblor skapar bättre ljudmiljö på kontoret
En ny avhandling från Högskolan Väst undersöker om ljudmiljön på öppna kontor går att göra mer behaglig genom innovativ ljuddesign.
-
Nya smakkombinationer med Lakrids by Bülow
På den officiella Lakritsdagen arrangeras lakritsprovningar på 200 platser i sju länder
-
Wexiödisk utsedd till Bästa monter Gastronord 2024
"Vi har jobbat med våra montrar och budskap kontinuerligt för att få en röd tråd i detta"
-
Mästerkocken Christin Kashou och Penny Parnevik öppnar restaurang
"En plats för en god lunch i solen eller dejten som man aldrig vill ska ta slut"