Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

O’Learys öppnar ny restaurang mitt i centrum

 
O’Learys öppnar ny restaurang mitt i centrumI Värnamo kommer det vara franchisetagaren Javid Mosavi som kommer driva O’Learys. Nu står det klart att O’Learys kommer att slå upp portarna i Värnamo innan sommaren. Franchisetagaren Javid Mosavi är mer än redo att ge Värnamo ett nytt vattenhål.

O’Learys  kommer att öppna på Storgatsbacken 12.

- Jag ser verkligen fram emot att få komma igång och öppna O’Learys Värnamo. Jag har själv ett stort sportintresse och jag upplever att det idag saknas en mötesplats i Värnamo för dem som vill kolla sport och umgås i stan. Lokalen kommer rymma restaurang tillsammans med klassiska spel som shuffleboard, biljard och dart. Det blir en perfekt kombination av sport, god mat och sociala aktiviteter som jag hoppas kommer bli mycket uppskattat, säger Javid Mosavi.

Lokalen ligger mitt i centrum och ägs av fastighetsbolaget Nyfosa. 

- Vi tycker att det är jättebra att få O’Learys till Värnamo, vi tror på konceptet och varumärket. Vi ser även att givet det sportengagemang som finns i Värnamo, inte minst nu med allsvenskan, så tillför det något som inte finns idag, meddelar Jan Hultegård från Nyfosa i Värnamo.

O’Learys har idag fler än 110 restauranger i 14 länder och ägs av Social Eatertainment Group som planerar för dubbelt så många O’Learys runt om i världen under de närmsta åren.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Social Eatertainment Group