Lanserar ny minibar - för hundar
14 Apr 2023
–Precis som vi själva och våra gäster gör, så tror vi att även hundarna uppskattar den där känslan när du kliver in på ett hotellrum, tar av dig skorna eller kopplet och får lägga dig i en skön hotellsäng efter en lång resa. Vi vet ju också att när man ligger där så kikar man mot minibaren och hoppas att det finns något gott att äta eller dricka. Självklart ska då även våra fyrbenta vänner kunna njuta av en kall hundöl på rummet, säger Cornelia Brandin Lindblad, Hotel Manager för Näsby Slott.
Näsby Slott i Täby beskriv ett nav och en central plats för hela området och har så varit sen år 1665 då konstnärseliten vistades där och levde sitt dekadenta festliv med Carl Milles, Bruno Liljefors och Anders Zorn i spetsen. Slottet som också kallas Stockholms boutiqueslott erbjuder ett brett utbud av vinkvällar, After Work och hemliga gästspel i den egna restaurangen Lilla Slottskrogen.
–På Stockholms boutiqueslott vill vi att alla våra gäster, inklusive våra fyrbenta vänner, ska få njuta av livets goda oavsett om man besöker Lilla Slottskrogen, Doras Vinbar eller checkar in på slottet. Om man vill skämma bort sin hund lite extra så kan man boka ett ”best friend paket” och då ingår en matskål, hundbädd och en hundhandduk på rummet samt att vi donerar 50 kr för varje bokning till Hundstallet i Bromma, säger Robert Gynne, Destinationsdirektör för Näsby Slott.
Näsby Slott ingår i Stockholm Meeting Selection som driver 10 unika och profilstarka hotell, slott och mötesplatser i Stockholmsområdet. Restaurang Hantverket, som vunnit Årets Arbetsplats och vann Gulddraken, ingår också.
14 Apr 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: