Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Lanserar ny minibar - för hundar

 
  • Hunden Henry som har checkat in på Näsby Slott där man nu satsar på minibar för hundar.

    Hunden Henry som har checkat in på Näsby Slott där man nu satsar på minibar för hundar.

  • Näsby slott i Täby.

    Näsby slott i Täby.

Föregående
Nästa
 
Näsby Slott har länge välkomnat hundar, både på hotellrummen och i salongerna. Nu lanserar Näsby Slott en minibar för deras fyrbenta besökare.

Minibaren som lanseras för hundar innehåller godsaker som kakor, bitar av hamburgare, klubba, hundens eget schampo och balsam samt hundöl.

–Precis som vi själva och våra gäster gör, så tror vi att även hundarna uppskattar den där känslan när du kliver in på ett hotellrum, tar av dig skorna eller kopplet och får lägga dig i en skön hotellsäng efter en lång resa. Vi vet ju också att när man ligger där så kikar man mot minibaren och hoppas att det finns något gott att äta eller dricka. Självklart ska då även våra fyrbenta vänner kunna njuta av en kall hundöl på rummet, säger Cornelia Brandin Lindblad, Hotel Manager för Näsby Slott.

Näsby Slott i Täby  beskriv ett nav och en central plats för hela området och har så varit sen år 1665 då konstnärseliten vistades där och levde sitt dekadenta festliv med Carl Milles, Bruno Liljefors och Anders Zorn i spetsen. Slottet som också kallas Stockholms boutiqueslott erbjuder ett brett utbud av vinkvällar, After Work och hemliga gästspel i den egna restaurangen Lilla Slottskrogen.

–På Stockholms boutiqueslott vill vi att alla våra gäster, inklusive våra fyrbenta vänner, ska få njuta av livets goda oavsett om man besöker Lilla Slottskrogen, Doras Vinbar eller checkar in på slottet. Om man vill skämma bort sin hund lite extra så kan man boka ett ”best friend paket” och då ingår en matskål, hundbädd och en hundhandduk på rummet samt att vi donerar 50 kr för varje bokning till Hundstallet i Bromma, säger Robert Gynne, Destinationsdirektör för Näsby Slott.

Näsby Slott ingår i Stockholm Meeting Selection som driver 10 unika och profilstarka hotell, slott och mötesplatser i Stockholmsområdet. Restaurang Hantverket, som vunnit Årets Arbetsplats och vann Gulddraken, ingår också.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Stockholm Meeting Selection