Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment

 
Utsedd till Bästa Affärshotell och Bästa Revenue ManagmentAlisa Kremic, Lina Lindhé, Eddy Sharki och Suada Jevremcevic var på plats för att ta emot Clarion Hotel® Sea Us två priser på Travel News Business Forum. Clarion Hotel Sea U prisades dubbelt med Wilhelmina Skoghs pris som Bästa Affärshotell och Bästa Revenue Managment under onsdagens gala i Helsingborg.

Travel News Business Forum Nordvästra Skåne är ett regionalt event och en gala med syfte att lyfta rese- och mötesindustrin. Ledande personer inom turism, hotell, möten, event och resande samlas såväl som industrins viktigaste kunder och centrala leverantörer. Priserna delas ut i olika kategorier till personer och företag som utmärkt sig i sann Wilhelmina Skogh-anda. Det kan vara teknisk innovation, en storslagen byggnad, men det kan också vara ett konsekvent arbete med service och hög kvalitet.

Clarion Hotel Sea U öppnade sina dörrar 2021 och har etablerat Nordvästra Skåne på kartan som mötesdestination samt tagit ledande position på marknaden med sitt läge mitt i staden, goda förbindelser och kapacitet för stora kongresser & mässor. Många väljer att kombinera mötet med hotellets kulinariska upplevelser inom mat och dryck, samt deras faciliteter som pool och rooftop bar.

Bästa Revenue Management
Travel News i samarbete med Benchmarking Alliance har tilldelat Clarion Hotel Sea U utmärkelsen “Bästa Revenue Management”. Revenue Management är en strategisk process för att maximera intäkterna inom en organisation genom att dynamiskt och aktivt planera, kontrollera och optimera prissättning, försäljning och tillgänglighet av produkter och tjänster.

Bästa Affärshotell
Med motiveringen “nytt och fräscht och ett oslagbart läge. Du välkomnas till en miljö i exklusiv skandinavisk design som passar utmärkt för weekend och konferens så väl som nöje. Här kan du boka konferens för kongress, möten eller andra aktiviteter.

- Vi är oerhört glada och stolta över att vinna båda dessa fina priser som bästa affärshotell och Revenue Management-hotell, säger Jenny Pieplow Benestam, VD på Clarion Hotel Sea U. Vi kommer ha fortsatt stort fokus på att bibehålla platsen som marknadsledare inom möten och event och skapa härliga upplevelser för både affärs- och privatresenärer framöver.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Clarion Hotels