Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Hon blir ny hotelldirektör på Downtown Camper by Scandic

 
Hon blir ny hotelldirektör på Downtown Camper by ScandicSophie Helin blir ny hotelldirektör på Downtown Camper by Scandic Scandic har rekryterat Sophie Helin till tjänsten som hotelldirektör på Downtown Camper by Scandic. Hon och har en gedigen karriär inom besöksnäringen och kommer senast från rollen som hotelldirektör på Scandics två hotell i Uppsala.

Sophie Heling har de senaste åren varit lokalt engagerad inom Svenskt Näringsliv i Uppsala och besitter lång erfarenhet av mentorskap, både genom Scandics interna ledarskapsprogram och för företagare, bland annat som mentor i ALMI Uppland. 

Hon har arbetat inom Scandic sedan 2004 och har under sina år i bolaget samlat en bred erfarenhet av både uppdrag inom ekonomistyrning och genom driftnära, ledande positioner runt om i landet. Hon har en magisterexamen i ekonomi och är diplomerad coach inom ledarskap och personlig utveckling. Nu tar hon klivet in på Downtown Camper by Scandic, ett signaturhotell med 494 rum beläget mitt i centrala Stockholm. 

- Efter att ha varit verksam inom besöksnäringen i närmare 20 år är jag otroligt hedrad att få ta mig an utmaningen som hotelldirektör på Downtown Camper by Scandic, en mycket spännande mötesplats som attraherar gäster över hela världen. Trots mina många år i branschen är det här uppdraget något helt nytt och väldigt spännande. Hotellet har ett unikt erbjudande där gäster bjuds in till vad vi kallar för vårt ”base camp” här får man känslan av att mat serveras direkt från lägerelden, kanoter dinglar i taket och välbefinnande och gemenskap får stå i centrum. Vi fokuserar på mötet mellan människor i en häftig miljö, vilket jag med glädje ser fram emot att arbeta vidare med, säger Sophie Helin, nytillträdd hotelldirektör på Downtown Camper by Scandic.

Sophie får i direkt uppdrag att fortsätta utveckla Downtown Camper by Scandics unika erbjudande med stort fokus på hotellets takvåning - den urbana retreaten The Nest. Hon arbetar även vidare som ledande mentor inom Scandic i Stockholm och mellersta Sverige.


Sophie Helin tillträdde sin roll som hotelldirektör i april 2023.
Av: Annika Rådlund Källa: Scandic Hotels