Ny podd för besöksnäringen
9 Apr 2023
I det första avsnittet samtalar han med restaurangprofilen Pontus Frithiof och i avsnittet efter är det Lotta Giesenfeld Boman som är ägare och VD till konferensanläggningen Sigtunahöjden. Podden kommer sedan att komma ut med nya avsnitt var tredje vecka.
Bakom Besöksnäringspodden står Niclas Ingwall som vill sätta fokus på branschen och dess möjligheter.
- Syftet med podden är att lyfta vår bransch och vara en inspiration för de som är i branschen men även för de som är nyfikna på vår näring, säger Niclas Ingwall.
I podden vill man även visa på branschens bredd med inslag om bland annat camping, hotell, restauranger och destinationer. Förhoppningen är att stärka branschen.
Podden kommer att finnas på alla större podcast-plattformar från 3/4 och görs i samarbete med SENU AB som producerar och distribuerar innehållet.
Podden kommer att finnas på alla större podcast-plattformar från 3/4 och görs i samarbete med SENU AB som producerar och distribuerar innehållet.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Senu AB
9 Apr 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Stockholm Beer & Whisky Festival är igång
"Rekordnärvaro från USA på årets mässa"
-
Stureplansgruppen har öppnat ny italiensk restaurang vid T-centralen
“Vi är inte här för att krångla till det, du får mycket krog för pengarna”
-
Drinkrecept: Kärleksdrink med Kärleksgin
Årets pridedrink med gin framtagen av Tevsjö destilleri
-
Björn Frantzén och Orrefors lanserar en ny glasserie
"Den nya produktserien understryker vikten av samarbete mellan specialiserade hantverk som både kompletterar varandra och delar vision"
-
Wolt utökar till fler Stockholmsområden
Från och med onsdag kommer det finnas fler restauranger och butiker på plattformen.
-
A Chau Lien utsett till årets leverantör
Vi är jättestolta över att få den här utmärkelsen!
-
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar salladsbar på NK
"Det blir mycket grönt på restaurangen, både vad gäller meny och inredning"