Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

O’Learys öppnar ny restaurang i Mörby Centrum

 
O’Learys öppnar ny restaurang i Mörby CentrumO’Learys öppnar i Mörby Centrum.  O’Learys slår idag upp portarna i Mörby Centrum i Stockholm och därmed får Danderyd sin första klassiska sportbar. O’Learys i Mörby kommer bland annat erbjuda bowling, amerikanskinspirerad mat och en stor uteservering mot Golfvägen.

O’Learys kommer öppna i den helt nya butiksgatan på våning tre, kallad södra passagen, i Mörby Centrum. Restaurangen är över 1000 kvadratmeter stor och kommer i en härlig Boston-inspirerad miljö erbjuda ett brett utbud av sociala aktiviteter såsom bowling, shuffleboards och karaoke. Utöver aktiviteter, god mat och dryck kommer man även visa mängder av sport i sann O’Learys anda.

-Det här gör vi att vi får en till fritidsaktivitet som blir jätteroligt för delvis sportintresserade att träffas på, kanske på kvällar och i större grupper. Det ser vi verkligen fram emot”, säger Håkan Larsson, centrumchef på Mörby Centrum.

O’Learys i Mörby kommer även ha en uteservering som blickar ut mot Golfvägen med tillhörande entré vilket möjliggör för restaurangen att ha öppet utanför köpcentrumets öppettider.

-Vi ser verkligen fram emot att O’Learys i Mörby Centrum äntligen öppnar. Att kunna ge Danderydsborna en naturlig plats att samlas på känns jätteroligt och vi ser fram emot att välkomna både dem och andra förbipasserande för såväl middag som sociala aktiviteter. Det känns extra kul att vi och i med detta även öppnar vår 13:e enhet i Stockholm och därmed växer oss starkare som varumärke även här, säger Jenny Warö, Operations Manager på Social Eatertainment Group.

Taggar

Bar Nyheter Restaurang