Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Ny pralin till Aladdinasken

 
Ny pralin till AladdinaskenSaltkaramell - en ny pralin i Aladdin och Paradis. Under de 80 år som Aladdin-asken har funnit så har fler än 50 pralinskiften skett, nu är det fyra år sedan sist. Mjuk toffee tas bort och ersätts av saltkaramell med söt och len kolakräm med saltflingor i mörk choklad. Paradisasken får en likadan men i ljus choklad.

Aladdins historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, ända till 1932.

- Det är därför väldigt roligt att inför kommande jul och kvalitetstid med nära och kära kunna erbjuda ännu en ny framtida favoritpralin, säger Sara Sjöholm, varumärkesansvarig på Marabou.

Nykomligen Saltkaramell är den första nya pralinen i askarna på fyra år och är en söt och len kolakräm med saltflingor, inslagen i mörk choklad. Paradisasken fylls med en motsvarande pralin i ljus choklad.

- Saltkaramell är en minst sagt efterlängtad pralin i Aladdinasken. Det är svårt att undgå vilken fantastisk kombination sött och salt är och jag tror att just Saltkaramell är en pralin som för många i familjen, oavsett ålder, kommer att bli en personlig favorit, fortsätter Sara.

Varje år säljs 4 miljoner Aladdinaskar och genom historien har nya praliner tillkommit och andra försvunnit. Något som rört upp starka känslor hos svenska folket. Trillingnöten och Körsbärslikören försvann 2014, två år senare knep Limepralinen en plats och senast lanserades Kakaokrisp. Med nykomlingen Saltkaramell försvinner pralinen Mjuk Toffee. Den nya smaken lanseras i både Aladdin- och Paradisasken med försäljningsstart under vecka 38.Av: Annika Rådlund Källa och foto: Mondelēz International