Ny pralin till Aladdinasken
21 Sep 2021
Aladdins historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, ända till 1932.
- Det är därför väldigt roligt att inför kommande jul och kvalitetstid med nära och kära kunna erbjuda ännu en ny framtida favoritpralin, säger Sara Sjöholm, varumärkesansvarig på Marabou.
Nykomligen Saltkaramell är den första nya pralinen i askarna på fyra år och är en söt och len kolakräm med saltflingor, inslagen i mörk choklad. Paradisasken fylls med en motsvarande pralin i ljus choklad.
- Saltkaramell är en minst sagt efterlängtad pralin i Aladdinasken. Det är svårt att undgå vilken fantastisk kombination sött och salt är och jag tror att just Saltkaramell är en pralin som för många i familjen, oavsett ålder, kommer att bli en personlig favorit, fortsätter Sara.
Varje år säljs 4 miljoner Aladdinaskar och genom historien har nya praliner tillkommit och andra försvunnit. Något som rört upp starka känslor hos svenska folket. Trillingnöten och Körsbärslikören försvann 2014, två år senare knep Limepralinen en plats och senast lanserades Kakaokrisp. Med nykomlingen Saltkaramell försvinner pralinen Mjuk Toffee. Den nya smaken lanseras i både Aladdin- och Paradisasken med försäljningsstart under vecka 38.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Mondelēz International
21 Sep 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning:
-
Människor som bakar mår bättre
Ny rapport visar fördelarna med att baka och vad som är mest populärt
-
Strawberry utökar i Skåne
Fastigheten renoveras nu till sin forna glans