Nu lanseras SkyLine på den svenska marknaden
5 Sep 2019
– Satsningen på SkyLine är vår största och viktigaste lansering inom Electrolux Professional på över tio år, säger Kristian Ekström, Sverigechef Electrolux Professional.
Den nya lösningen riktar sig till hela den professionella marknaden av storkök: stora produktionskök, bankettsystem, fine dining och den traditionella restaurangmiljön.
– Det är även revolutionerande att kombiugnen och blast chillern kan kommunicera med varandra, en innovativ teknik som vi är mycket stolta över. Det innebär att samtidigt som ugnen genomför ett program kan blast chillern förbereda sig på att vara klar för användning direkt när ugnen är klar och vice versa. Det gör att våra kunder sparar både tid och pengar i köket.
SkyLine har även eco-cooking och automatiska matlagningsprogram som är utformade för att vara så miljövänliga som möjligt. Några av de helt nya funktionerna är:
Plan-n-save – ugnen räknar ut i vilken ordning tillagningen av tillagningsprogrammen bör ske för att optimera energi- och vattenåtgång.
Återuppvärmning – gör att det går att ha maten redo för servering på bara 7 minuterStatisk kombi – återskapa fördelarna med statisk ugn i en modern kombiugn.
Lågt varvtal på 300 rpm
Low Temperature Cooking (LTC)* – reducerar “mognadsprocessen” (mörar köttet) samt minskar svinnet.
Torkning – bevara färg, form och smak samt näringsvärden genom att torka råvarorna direkt i din kombiugn med en kombination av värme, fläkthastighet och fuktighetskontroll.
Fläkt – Fläkten bromsar in inom loppet av endast några sekunder för att bibehålla energin i ugnsutrymmet.
- Vi genomför även en road show genom Sverige där SkyLine kommer att presenteras under olika pop-up-events på utvalda platser, säger säger Kristian Ekström.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Electrolux
5 Sep 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Stockholm Beer & Whisky Festival är igång
"Rekordnärvaro från USA på årets mässa"
-
Stureplansgruppen har öppnat ny italiensk restaurang vid T-centralen
“Vi är inte här för att krångla till det, du får mycket krog för pengarna”
-
Drinkrecept: Kärleksdrink med Kärleksgin
Årets pridedrink med gin framtagen av Tevsjö destilleri
-
Björn Frantzén och Orrefors lanserar en ny glasserie
"Den nya produktserien understryker vikten av samarbete mellan specialiserade hantverk som både kompletterar varandra och delar vision"
-
Wolt utökar till fler Stockholmsområden
Från och med onsdag kommer det finnas fler restauranger och butiker på plattformen.
-
A Chau Lien utsett till årets leverantör
Vi är jättestolta över att få den här utmärkelsen!
-
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar salladsbar på NK
"Det blir mycket grönt på restaurangen, både vad gäller meny och inredning"