Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Nu lanseras SkyLine på den svenska marknaden

 
Nu lanseras SkyLine på den svenska marknadenElectrolux Skyline Nu lanseras SkyLine till den svenska marknaden. En ny generations kombiugnar och blast chillers med unika egenskaper i form av hållbar konstruktion och system för internetuppkoppling.

– Satsningen på SkyLine är vår största och viktigaste lansering inom Electrolux Professional på över tio år, säger Kristian Ekström, Sverigechef Electrolux Professional.

Den nya lösningen riktar sig till hela den professionella marknaden av storkök: stora produktionskök, bankettsystem, fine dining och den traditionella restaurangmiljön. 

– Det är även revolutionerande att kombiugnen och blast chillern kan kommunicera med varandra, en innovativ teknik som vi är mycket stolta över. Det innebär att samtidigt som ugnen genomför ett program kan blast chillern förbereda sig på att vara klar för användning direkt när ugnen är klar och vice versa. Det gör att våra kunder sparar både tid och pengar i köket.

SkyLine har även eco-cooking och automatiska matlagningsprogram som är utformade för att vara så miljövänliga som möjligt. Några av de helt nya funktionerna är:

Plan-n-save – ugnen räknar ut i vilken ordning tillagningen av tillagningsprogrammen bör ske för att optimera energi- och vattenåtgång.
Återuppvärmning – gör att det går att ha maten redo för servering på bara 7 minuterStatisk kombi – återskapa fördelarna med statisk ugn i en modern kombiugn.
Lågt varvtal på 300 rpm
Low Temperature Cooking (LTC)* – reducerar “mognadsprocessen” (mörar köttet) samt minskar svinnet.
Torkning – bevara färg, form och smak samt näringsvärden genom att torka råvarorna direkt i din kombiugn med en kombination av värme, fläkthastighet och fuktighetskontroll.
Fläkt – Fläkten bromsar in inom loppet av endast några sekunder för att bibehålla energin i ugnsutrymmet. 

- Vi genomför även en road show genom Sverige där SkyLine kommer att presenteras under olika pop-up-events på utvalda platser, säger säger Kristian Ekström.

Av: Annika Rådlund Källa och foto: Electrolux