Nu lanseras SkyLine på den svenska marknaden
5 Sep 2019
– Satsningen på SkyLine är vår största och viktigaste lansering inom Electrolux Professional på över tio år, säger Kristian Ekström, Sverigechef Electrolux Professional.
Den nya lösningen riktar sig till hela den professionella marknaden av storkök: stora produktionskök, bankettsystem, fine dining och den traditionella restaurangmiljön.
– Det är även revolutionerande att kombiugnen och blast chillern kan kommunicera med varandra, en innovativ teknik som vi är mycket stolta över. Det innebär att samtidigt som ugnen genomför ett program kan blast chillern förbereda sig på att vara klar för användning direkt när ugnen är klar och vice versa. Det gör att våra kunder sparar både tid och pengar i köket.
SkyLine har även eco-cooking och automatiska matlagningsprogram som är utformade för att vara så miljövänliga som möjligt. Några av de helt nya funktionerna är:
Plan-n-save – ugnen räknar ut i vilken ordning tillagningen av tillagningsprogrammen bör ske för att optimera energi- och vattenåtgång.
Återuppvärmning – gör att det går att ha maten redo för servering på bara 7 minuterStatisk kombi – återskapa fördelarna med statisk ugn i en modern kombiugn.
Lågt varvtal på 300 rpm
Low Temperature Cooking (LTC)* – reducerar “mognadsprocessen” (mörar köttet) samt minskar svinnet.
Torkning – bevara färg, form och smak samt näringsvärden genom att torka råvarorna direkt i din kombiugn med en kombination av värme, fläkthastighet och fuktighetskontroll.
Fläkt – Fläkten bromsar in inom loppet av endast några sekunder för att bibehålla energin i ugnsutrymmet.
- Vi genomför även en road show genom Sverige där SkyLine kommer att presenteras under olika pop-up-events på utvalda platser, säger säger Kristian Ekström.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Electrolux
5 Sep 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Här har logibokningarna ökat 31 procent under påskloven
"Det är fantastiskt att se"
-
Påskdukning med Årets Pelargon
Henna Wendelbos bästa tips
-
Tre enkla påskdrinkar
Must Flip It, Must Try och The Must Old Fashioned
-
Årets påsknyheter från Lakrids by Bülow
Efter önskemål är även dessa två favoriter tillbaka:
-
Hamburgerkedjan Max lanserar Big Classic
"Med lanseringen av Big Classic hämtar vi inspiration från vår historia och den burgare som vi lanserade i början på 70-talet"
-
Reitan Convenience samarbetar med Svenska Downföreningen
"De initiativ som vi genomför tillsammans är en viktig del av vår ambition för att skapa en inkluderande miljö"
-
Sara Kulturhus vann Träpriset 2024
"Våra diskussioner i juryn har kretsat kring att Sara Kulturhus har satt en ny standard och kommit att bli en symbol för en hel stads gröna omställning"