BBQ Ranch - ny burgare i fyra tappningar
14 Aug 2019
– På senaste tiden ser vi att intresset för köttliknande produkter har tagit fart, både i Sverige och internationellt, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef. Vi började utveckla Delifresh Plant Beef för flera år sedan och när vi nyligen lanserade den fick den ett fint mottagande hos gästerna, som framförallt uppskattar den goda smaken. Det känns fantastiskt bra att utöka våra kampanjburgare till hela fyra varianter, för våra gäster ska lätt kunna göra sina val beroende på vad de gillar och utan konstigheter kunna variera sina val av proteiner.
Max lanserade i slutet av maj Delifresh Plant Beef för att erbjuda flexitarianer, klimatarianer och köttälskare ett välsmakande och mättande proteinalternativ. BBQ Ranch serveras med bacon till köttburgaren och kycklingburgaren och allt nötkött, kyckling och bacon som serveras på MAX kommer från Sverige. BBQ Ranch Halloumi eller Delifresh Plant Beef är lakto-ovo-vegetariska. Övriga ingredienser till BBQ Ranch är ranchdressing som ger en frisk touch till den mer mustiga BBQ-såsen, picklad jalapeño, cheddarost, tomat, rödlök och isbergssallad omslutet av briochebröd.
Mac ’n’ Cheese är en helt ny side order som också gästspelar på menyn. Mac ’n’ Cheese är makaroner och smält ost som friteras och säljs i 4-pack och 6-pack. Dessutom är säsongssmaken för LyxShake också en nyhet, då Max för första gången presenterar Hallon & Vit choklad.
- Jag tror att alla som gillar den amerikanska varianten av stuvade makaroner med mycket smält ost, kommer att älska vår nya side order Mac ’n’ Cheese, säger Max chefskock Jonas Mårtensson. Och som en härlig ”treat” är LyxShaken med sötsyrlig hallonfudge och vit choklad som har en len krämig sötma. Det är smaker som gifter sig fint med glass och grädde eller till vår veganska shake som har kokosmjölk som bas.
Kampanjburgaren och tillbehöret Mac ’n’ Cheese serveras på MAX meny under kampanjperioden den 15 augusti – 16 oktober 2019. LyxShake Hallon & Vit choklad finns på menyn från den 15 augusti fram till mitten av januari 2020.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Max
14 Aug 2019
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Stockholm Beer & Whisky Festival är igång
"Rekordnärvaro från USA på årets mässa"
-
Stureplansgruppen har öppnat ny italiensk restaurang vid T-centralen
“Vi är inte här för att krångla till det, du får mycket krog för pengarna”
-
Drinkrecept: Kärleksdrink med Kärleksgin
Årets pridedrink med gin framtagen av Tevsjö destilleri
-
Björn Frantzén och Orrefors lanserar en ny glasserie
"Den nya produktserien understryker vikten av samarbete mellan specialiserade hantverk som både kompletterar varandra och delar vision"
-
Wolt utökar till fler Stockholmsområden
Från och med onsdag kommer det finnas fler restauranger och butiker på plattformen.
-
A Chau Lien utsett till årets leverantör
Vi är jättestolta över att få den här utmärkelsen!
-
Tommy Myllymäki och Pi Le öppnar salladsbar på NK
"Det blir mycket grönt på restaurangen, både vad gäller meny och inredning"