Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

BBQ Ranch - ny burgare i fyra tappningar

 
BBQ Ranch - ny burgare i fyra tappningarbBQ Ranch och Mac 'n 'Cheese lanseras på Max. Nya kampanjburgaren BBQ Ranch inleder hösten hos Max - en amerikansk klassiker som kommer finnas  i fyra alternativ; nötkött, kyckling, halloumi och Delifresh Plant Beef (liknar kött fast den är växtbaserat).

– På senaste tiden ser vi att intresset för köttliknande produkter har tagit fart, både i Sverige och internationellt, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef. Vi började utveckla Delifresh Plant Beef för flera år sedan och när vi nyligen lanserade den fick den ett fint mottagande hos gästerna, som framförallt uppskattar den goda smaken. Det känns fantastiskt bra att utöka våra kampanjburgare till hela fyra varianter, för våra gäster ska lätt kunna göra sina val beroende på vad de gillar och utan konstigheter kunna variera sina val av proteiner.

Max lanserade i slutet av maj Delifresh Plant Beef för att erbjuda flexitarianer, klimatarianer och köttälskare ett välsmakande och mättande proteinalternativ. BBQ Ranch serveras med bacon till köttburgaren och kycklingburgaren och allt nötkött, kyckling och bacon som serveras på MAX kommer från Sverige. BBQ Ranch Halloumi eller Delifresh Plant Beef är lakto-ovo-vegetariska. Övriga ingredienser till BBQ Ranch är ranchdressing som ger en frisk touch till den mer mustiga BBQ-såsen, picklad jalapeño, cheddarost, tomat, rödlök och isbergssallad omslutet av briochebröd.

Mac ’n’ Cheese
är en helt ny side order som också gästspelar på menyn. Mac ’n’ Cheese är makaroner och smält ost som friteras och säljs i 4-pack och 6-pack. Dessutom är säsongssmaken för LyxShake också en nyhet, då Max för första gången presenterar Hallon & Vit choklad.

- Jag tror att alla som gillar den amerikanska varianten av stuvade makaroner med mycket smält ost, kommer att älska vår nya side order Mac ’n’ Cheese, säger Max chefskock Jonas Mårtensson. Och som en härlig ”treat” är LyxShaken med sötsyrlig hallonfudge och vit choklad som har en len krämig sötma. Det är smaker som gifter sig fint med glass och grädde eller till vår veganska shake som har kokosmjölk som bas.

Kampanjburgaren och tillbehöret Mac ’n’ Cheese serveras på MAX meny under kampanjperioden den 15 augusti – 16 oktober 2019. LyxShake Hallon & Vit choklad finns på menyn från den 15 augusti fram till mitten av januari 2020.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Max