MKAB Storkök lanserar nya spisserier från Mareno
20 Feb 2024
Dessa serier är designade för att möta de högsta kraven inom restaurangbranschen.
Spisserien består av moduler som med sin unika och genomtänkta design ger intryck av en blockspis. Serien har modern teknik med en mängd kombinationsmöjligheter.
–Vi är naturligtvis mycket glada över att nu få introducera M1-serien till den svenska restaurangbranschen, säger Mats Persson, VD på MKAB.
–Med förbättringar som den tjockare toppskivan, spillkanten, genomtänkta vred och installationskanalen är vi övertygade om att M1-serien kommer att bli ett uppskattat tillskott i branschen.
Marenos nya spisserier M1-70 och M1-90 passar alla storlekar och inriktningar av kök – allt från den lilla lokala restaurangen till den stora och krävande hotellrestaurangen.
Alla enheter är CE-godkända och ett stort antal apparater är godkända för Stockholms stadsgasnät samt givetvis för gasol och naturgas.
Några av förbättringarna på nya Mareno M1:
· 2 mm tjock toppskiva med spillkant – robustare arbetsyta och eliminerar spill på front och golv
· Ergonomiskt vred med signallampor – snabb och tydlig statuskontroll
· 70 mm installationskanal på enheternas bakstycke – gömmer slangar och kablar och ger en renare miljö
· Tätlist mellan alla moduler – minimerar risken att vätskor tränger emellan
· Arbetsbänk med integrerat elskåp – förenklar installation och underhåll
www.mkab.eu
20 Feb 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: