Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

BWH Hotels expanderar i Lund

 
BWH Hotels expanderar i LundBest Western Plus Park City Lund  Genom ett samarbete med Ligula Hospitality Group expanderar BWH Hotels i Lund. Med den nya tillhörigheten till BWH Hotels förväntas hotellet Best Western Plus Park City Lund att  attrahera ytterligare segment men även förvalta sina befintliga kundgrupper vidare.

Best Western Plus Park City Lund har 192 ljusa och ombonade rum, gym , bastu för avkoppling efter träningen och en restaurang som serverar allt från svenska klassiker till internationella köksfavoriter. Gäster på de övre våningarna kan njuta av en storslagen utsikt som sträcker sig ända till Danmark. Även hotellets mötes- och konferensfaciliteter fått en uppdatering, med åtta mötesrum som rymmer upp till 110 personer, och högst upp i byggnaden finns en Penthouse-svit, perfekt för det där lite extra speciella mötet

Hotelldirektör Christan Weste är glad över övergången och de nya möjligheterna som medlemskapet i BWH Hotels för med sig. 
–Att vara del av BWH Hotels ger oss inte bara tillgång till ett starkare nätverk, utan också en känsla av att vara oss själva inom en större organisation. För oss innebär det nya möjligheter för våra befintliga affärsresenärer men vi ser också möjligheter att attrahera nya resenärer från både affärs- och leisuresegmentet, förklarar han.

–Det är med stor glädje vi välkomnar Best Western Plus Park City Lund i vår hotellfamilj. Vår samlade erfarenhet och våra omfattande gemensamma resurser med hotellets redan starka närvaro i regionen skapas en fantastisk plattform, säger Johan Michelson, VD på BWH Hotels.

Best Western Plus Park City Lund riktar in sig mot en större publik med ambitionen att bli ett populärt val för både nöjes- och affärssegmentet, samt för grupper och konferenser. Något som också är fokus på är idrottssegmentet som växer stort i staden.

Samarbetet med BWH Hotels har välkomnats av såväl företagskunder som privatgäster, något som Weste är snabb att peka på. 

–Responsen vi fått sedan övergången har varit enbart positiv vilket stärker vår tro på att vi är på rätt väg. Bland annat ger lojalitetsprogrammet Best Western Rewards-programmet fördelar som vi tidigare inte kunnat erbjuda adderar Christan Weste.Av: Annika Rådlund Källa och foto: BWH