Mingelbilder från FFCR på Kistamässan
Sofia Mellkvist och Emelie Borg från Triumf Glass delade ut glassnyheter till besökarna. Krögarna Sandra Mastio och Adan Dahlberg bjöd på matinspiration från Tokyo på stora scenen.
Malin Östman från Selfly Store. Produkterna märks med RFID-taggar och kodas så köpen registreras när varan tas ut ur skåpet. Helen Andersson och Robert Löfqvist från Scan presenterade bland annat Scans nya potatisgratäng och lammfärs .
Grays Bakery hade dukat upp en färgsprakande buffé av tårtor och bakverk. Agristo friterade potatis i olika former, både favoriter från standardsortimentet och nya varianter.
Erica Bax och Pamela Wennersten från ID Identity visade upp de senaste modet inom arbetskläder.
Daniel Pettersson och Lars Johansson från OKI Europe visade hur effektivt och lönsamt det kan vara att trycka egna menyer och affischer.
Mediasäljare Mikael Persson och chefredaktör Annika Rådlund på plats i Hotell & Restaurangs monter på mässan.
Det senaste numret av tidningen Hotell & Restaurang delades ut till alla besökare och utställare. Roboten Webot cirkulerade på mässan och serverade cupcakes till besökarna.
2 Feb 2024
Det som visades upp på FFCR på Kistamässan i Stockholm var allt från nya tekniska lösningar, nya produkter, nya förpackningar och förstås massor av inspiration.
–Vi i mässteamet har arbetat dag och natt under en lång tid för att verkligen slå alla rekord. Vi lyckades med att få till en helt fullbokad mässhall och helt otroliga 7072 besökare på två dagar, säger Pia Roos Börjeson som är Senior sales executive på Easy Fairs som arrangerar mässan.
Hon är tillsammans med sitt team i full gång med att planera nästa års mässa.
–Vi är också jätteglada för att så många valde att boka en monter på kommande FFCR Stockholm 29–30 januari 2025. Redan nu är 90% av hallen uppbokad.
2 Feb 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Småföretagare jobbar på trots att de är sjuka
"Det är oroväckande att så många småföretagare inte säkrat upp skydd för sin verksamhet"
-
Topplista: Största hotellprojekten från norr till söder
Byggprojekt för miljarder.
-
Rörstrand utökar serien Swedish Grace Winter
Nya servisdelar för servering under vintern och inför julen
-
Jessie Sommarström och Frida Bäcke skapar årets Nobelrätter
”Jag ser desserten till banketten som ett tillfälle att lyfta fram det som växer vilt i naturen i hopp om att vi blir fler och fler som värnar om den och vill vistas där”
-
Tävlingsgruppen som ska arbeta med Årets Kock 2025 är utsedd
Dessa kockar är med i tävlingsgruppen och tävlingsledningen:
-
Max lanserar bankettmeny med Kalix löjrom
"Med fokus på svenska smaker och fina råvaror har vi tagit fram något utöver det vanliga"
-
Färre äter lunch på restaurang
Här äts lunchen enligt en ny undersökning: