Mingelbilder från FFCR på Kistamässan
Sofia Mellkvist och Emelie Borg från Triumf Glass delade ut glassnyheter till besökarna. Krögarna Sandra Mastio och Adan Dahlberg bjöd på matinspiration från Tokyo på stora scenen.
Malin Östman från Selfly Store. Produkterna märks med RFID-taggar och kodas så köpen registreras när varan tas ut ur skåpet. Helen Andersson och Robert Löfqvist från Scan presenterade bland annat Scans nya potatisgratäng och lammfärs .
Grays Bakery hade dukat upp en färgsprakande buffé av tårtor och bakverk. Agristo friterade potatis i olika former, både favoriter från standardsortimentet och nya varianter.
Erica Bax och Pamela Wennersten från ID Identity visade upp de senaste modet inom arbetskläder.
Daniel Pettersson och Lars Johansson från OKI Europe visade hur effektivt och lönsamt det kan vara att trycka egna menyer och affischer.
Mediasäljare Mikael Persson och chefredaktör Annika Rådlund på plats i Hotell & Restaurangs monter på mässan.
Det senaste numret av tidningen Hotell & Restaurang delades ut till alla besökare och utställare. Roboten Webot cirkulerade på mässan och serverade cupcakes till besökarna.
2 Feb 2024
Det som visades upp på FFCR på Kistamässan i Stockholm var allt från nya tekniska lösningar, nya produkter, nya förpackningar och förstås massor av inspiration.
–Vi i mässteamet har arbetat dag och natt under en lång tid för att verkligen slå alla rekord. Vi lyckades med att få till en helt fullbokad mässhall och helt otroliga 7072 besökare på två dagar, säger Pia Roos Börjeson som är Senior sales executive på Easy Fairs som arrangerar mässan.
Hon är tillsammans med sitt team i full gång med att planera nästa års mässa.
–Vi är också jätteglada för att så många valde att boka en monter på kommande FFCR Stockholm 29–30 januari 2025. Redan nu är 90% av hallen uppbokad.
2 Feb 2024
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Jessie Sommarström har tagit fram Ikeas nya rätt
"Det gynnar inte bara vår hälsa, det bidrar också till att minska vår påverkan på miljön"
-
Nytt samarbete ska stärka Grythyttan och Restaurang- och hotellhögskolan
"Genom att sammanföra resurser och expertis från olika områden av samhället, kan vi tillsammans skapa en plattform för innovation och tillväxt"
-
Oscar Durling blir ny VD för Operakällaren
"Visionen är att öppna upp huset och skapa ett nöjestempel med event och upplevelser i fokus"
-
Grand Hôtel firar 150 år och lanserar en coffee table-bok
Grand Hôtels coffee table-bok A tribute to the past, the present and future kommer att säljas i hotellets butik och finnas i samtliga rum.
-
Strawberry tar över hotellet och vattenparken The Reef
The Reef har 210 hotellrum, vattenpark, konferens- och eventlokaler, gym, två restauranger och tillhörande parkeringshus.
-
Tre krogar ordnar gemensam torgfest
Negronifontän, mat, musik, dryck, glass- och popcornvagn kommer att vara på plats
-
Diplomat Collection - förenar hotellen under nytt gemensamt namn
"Diplomat Collection ska vara ett signum för våra boutiquehotell som står för modern luxury"