Miss Voon öppnar i The Wood Hotel by Elite
27 Aug 2021
Hotellet är unikt i sitt slag och tillför en ny dimension till Sveriges hotellhimmel. Som nästa steg öppnar nu den välkända restaurangen Miss Voon i hotellet.
Miss Voon drivs idag av Jonas Svensson som skapade den första på Sturegatan invid Stureplan i Stockholm för 10 år sedan. Restaurangen serverar modern asiatisk mat och blir ett mycket spännande inslag i hotellet.
- I samband med Miss Voons 10-årsjubileum känns det otroligt spännande att få förmånen att öppna i The Wood Hotel by Elite. Byggnaden, hotellet och destinationen känns helt rätt och kul för oss, säger Jonas Svensson, grundare av Miss Voon.
Restaurangen kommer inredas av en av Sveriges mest uppmärksammade arkitekter
– Thomas Sandell. Att Sandell som bland annat varit ordförande för Sveriges Arkitekter ritar restaurangen bidrar ytterligare till att göra restaurangen till en destination i sig. Att han har sitt ursprung i Skellefteå gör det hela än mer naturligt.
- Vi är oerhört glada över att få in en så pass toppklassig restaurang som Miss Voon i The Wood Hotel by Elite. Vi satsar fortsatt på att erbjuda Sveriges bästa hotellupplevelse och i detta är det centralt att mat- och dryckesupplevelsen blir fenomenal – vilket den nu blir, säger David Halldén, VD och koncernchef för Elite Hotels of Sweden.
The Wood Hotel by Elite öppnar den 14:e oktober och då öppnar även Miss Voon. Restaurangen kommer ha plats för 80 personer.
- Vi är oerhört glada över att få in en så pass toppklassig restaurang som Miss Voon i The Wood Hotel by Elite. Vi satsar fortsatt på att erbjuda Sveriges bästa hotellupplevelse och i detta är det centralt att mat- och dryckesupplevelsen blir fenomenal – vilket den nu blir, säger David Halldén, VD och koncernchef för Elite Hotels of Sweden.
The Wood Hotel by Elite öppnar den 14:e oktober och då öppnar även Miss Voon. Restaurangen kommer ha plats för 80 personer.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Elite Hotels
27 Aug 2021
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan
-
Tess Medina vinnare av Sveriges mästerkock 2024
Den 18 april lanseras hennes första kokbok