Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Wolt expanderar till "söder om söder"

 
Wolt expanderar till söder om söderWplt expanderar till fler områden söder om Stockholm. Idag den 26 augusti expanderar leveransplattformen Wolt till söderorterna Enskede, Gamla Enskede, Bandhagen, Högdalen och Kärrtorp utanför Stockholm.

– Det känns oerhört kul att vi nu kan erbjuda våra lokala kunder en snabb och smidig hemleverans av hela vårt utbud direkt till dörren med bara några knapptryck. Genom att ansluta som restaurangpartner hos Wolt underlättar vi kundernas vardag och kan servera fler än vi annars kan få plats med i vår restaurang, säger Ninos Basho, krögare på BABAS Burgers.

Wolts inträde i söderorterna innebär att ytterligare 75 000 personer nu har möjligheten att välja från ett brett sortiment av lokala restauranger och butiker, inklusive 15 helt nya restauranger, och få sin beställning levererad direkt till dörren inom 30 minuter.

– Att vi nu expanderar till området söder om Söder i Stockholm känns som rätt nästa steg för oss och våra kunder då vi ser en stor efterfrågan där på att kunna beställa hem mat från sina favoritrestauranger. Att underlätta människors vardag, utöka möjligheterna för det lokala näringslivet och samtidigt bidra till att skapa nya arbetstillfällen är något vi på Wolt brinner för, säger Carl Zetterqvist, vd för Wolt Sverige.

– Det här är en bra chans för människor i söderorterna att få en väg in på arbetsmarknaden. För min del har jobbet på Wolt gett mig fina möjligheter inför framtiden, arbetslivserfarenhet och möjligheten att tjäna pengar samtidigt som du själv kan styra över när du vill jobba, säger Rashmi Roshan Jeffrey, kurirpartner på Wolt.I tillägg till befintliga restauranger i närområdet erbjuds boende i söderorterna nu även följande restauranger:
Babas Burgers, HögdalenBedy's, Enskede GårdBengal Diner, BandhagenDalens Pizzeria, EnskededalenEnskede Restaurang & Pizzeria, EnskedeEnskede Thai & Sushi, SvedmyraLa Vita, BandhagenMr Bowl, HögdalenPizza House Latife, ÖrbyPizzeria Milano, TallkrogenSapori Italiani, EnskededalenTaco Bar Tolvan, JohanneshovUmami Sushi, ÅrstaZaza Pizza bar & kök, EnskedeÅsushi, Enskededalen
Om Wolt:

Wolt är en leveransplattform som gör det otroligt enkelt att upptäcka och få den godaste maten och de bästa produkterna levererade från lokala restauranger och butiker direkt till ditt hem eller kontor. Wolt samarbetar med över 45 000 restaurang- och handelspartners samt med över 90 000 kurirpartners i 23 länder och mer än 180 städer. Wolt grundades i Helsingfors Finland 2014 och har idag över 3000 anställda.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Wolt