Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Max lanserar nya Red Hot Chicken Nuggets

 
Max lanserar nya Red Hot Chicken NuggetsRed Hot Chicken Nuggets och Frisco Cheese ’n’ Jalapeño. Nu lanseras Red Hot Chicken Nuggets på Max meny. Det är frasiga kycklingnuggets med hetta från röd jalapeño, cayennepeppar och chiliflakes. Dessutom gör ostburgaren Frisco Cheese ’n Jalapeño comeback på menyn, en kryddstark burgare med krämiga ostar och krispig färsk jalapeño.

Max meddelar att deras arbete med smakinnovation handlar bland annat om att hålla koll på trender i omvärlden och därför spanar chefskock Jonas Mårtensson ständigt efter nya spännande smakkombinationer som kan förhöja smakupplevelsen för gästen. Han har fortsatt utforskat den heta trenden, och nu tagit fram kycklingnuggets med en fruktig chilismak från röd jalapeño toppad med cayennepeppar och chiliflakes för extra hetta.

- Äntligen kan vi presentera en liten stark nyhet från Max. Jag har länge velat kombinera den frasiga fylliga munkänslan hos en nugget med hettan från chili. Det finns något nästa magiskt med chilifrukter. De kan förhöja och överraska samtidigt som de helt kan förstöra en måltid. Med våra nya Red Hot Chicken Nuggets har vi jobbat hårt för att hitta rätt balans mellan styrka och ”jag vill ha en till och en till och en…”, säger Jonas Mårtensson, chefskock på Max.

Frisco Cheese ’n’ Jalapeño gör samtidit comeback på menyn– en het smakrik burgare med uppiggande skivor av färsk jalapeño, kryddig Creole-sås och trippla lager ost av Emmantaler, Cheddar och fyllig smältost, samt sallad och lök. Den ebjuds i fyra olika varianter: svenskt nötkött, Grilloumi, Plant Beef, Grand Chicken eller Crispy Supreme som är gjord av svenska gula ärtor.

- Burgaren är väldigt smakrik med den kryddiga Creole-såsen tillsammans med världens godaste paprikafrukt – färsk jalapeño. Den toppas med krämigheten från ostarna och jag tycker att balansen vi landade i är perfekt avvägd och dessutom gifter sig smakerna perfekt med vårt Frisco-bröd säger Jonas Mårtensson.


 Nyheterna finns på samtliga Max-restauranger från den 31 augusti.