Green Burger - en klassiker i nytt format
30 Aug 2023
Storleken på 65 gram gör den passar bra för till exempel skolserveringen eller för lunchrestauranger som söker efter ett gott och mättande vegetariskt alternativ. Den är fri från ägg, laktos och soja, vilket gör att den är enkel att servera till många.
Serveringstips: Servera den som burgare i hamburgerbröd med goda tillbehör.
Snabbfakta om Lecora Green Burger, 65 gram
Tillagad i Vadstena, Sverige.
Med en bas av vitkål, morötter, majs, ris och gröna ärtor
Fri från soja, ägg och laktos
Finns även i större variant (80 gram) samt som nugget.
Källa: Orkla
30 Aug 2023
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
McCain Foodservice lanserar SureCrisp Max
"Vi är övertygade om att de här pommes fritesen kommer att sätta en ny standard för restaurangmat och erbjuda en minnesvärd upplevelse från första till sista tuggan"
-
Thilda Mårtensson ny köksmästare på Julita Wärdshus
Tar över efter Bocuse d’Or Europe-medaljören Gustav Leonhardt
-
Tre kockar tar fram klimatsmarta tolkningar på krogklassiker
Desirée Jaks, Louise Johansson och Melvin Glimstål skapar moderna klassiker för krogen
-
Årets bästa öl och whisky
Här är hela listan:
-
Nu öppnar Clarion Hotel Malmö Live nya restaurangen Grand Italian
"Vi har längtat efter att äntligen få öppna vår skybar igen efter renovering"
-
Ruth Weldergiorgis utsedd till världens bästa konferenskock
"För mig blir det ett sätt att visa vad som går att göra"
-
Mackrecept: Smakrika Italienaren
Grillad macka med kyckling, mozzarella och parmesan