Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

MAX lanserar ett gör-det-själv-kit

 
MAX lanserar ett gör-det-själv-kitMax hamburgerlåda.  Max lanserar burgare i ett gör-det-själv-kit. Hemburgarlådan, som den kallas, innehåller ingredienser till fyra burgare och de säljs nu via alla deras kanaler och i Max restauranger. 
–En specialare från oss i speciella tider, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.

Lådan innehåller svenskt Grand Deluxe-kött, Friscobröd, cheddarost, Max originaldressing, picklad rödlök och burgarfickor för fyra burgare. De som beställer  kan också välja Hemburgarlådan med dessert och då kommer den med fyra Lava Cakes. 

 –Vi sätter gästerna i första rummet och det här blir ytterligare ett alternativ för alla dem som vill avnjuta en burgare, men kanske vill lägga lite egen kärlek i burgaren. Vi har självklart låtit vår chefskock Jonas bestämma över ingredienser och recept.

 –Nu kan alla lägga sin egen touch på sin Maxburgare, jag har lagt med de ingredienser som enligt mig skapar en perfekt burgare, så kan man själv leka med smakerna. 

Han förklarar att för de som gillar hetta går det lätt att addera lite sambal oelek eller jalapeño. 

Med i lådan kommer faktablad med instruktioner för hur köttet ska grillas eller stekas, recept och information om produkterna. Hemburgarlådan finns att köpa i Max restauranger från och med den 9 april. Den kommer med ingredienser för fyra burgare, med eller utan Lava Cake. Lådan kommer kosta 149 respektive 199 kronor och går att beställa via alla Max beställningskanaler. 
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Max        Taggar

Hamburgare Max Nyheter