MAX lanserar ett gör-det-själv-kit
10 Apr 2020

–En specialare från oss i speciella tider, säger Christoffer Bergfors, vice koncernchef på Max.
Lådan innehåller svenskt Grand Deluxe-kött, Friscobröd, cheddarost, Max originaldressing, picklad rödlök och burgarfickor för fyra burgare. De som beställer kan också välja Hemburgarlådan med dessert och då kommer den med fyra Lava Cakes.
–Vi sätter gästerna i första rummet och det här blir ytterligare ett alternativ för alla dem som vill avnjuta en burgare, men kanske vill lägga lite egen kärlek i burgaren. Vi har självklart låtit vår chefskock Jonas bestämma över ingredienser och recept.
–Nu kan alla lägga sin egen touch på sin Maxburgare, jag har lagt med de ingredienser som enligt mig skapar en perfekt burgare, så kan man själv leka med smakerna.
Han förklarar att för de som gillar hetta går det lätt att addera lite sambal oelek eller jalapeño.
Med i lådan kommer faktablad med instruktioner för hur köttet ska grillas eller stekas, recept och information om produkterna. Hemburgarlådan finns att köpa i Max restauranger från och med den 9 april. Den kommer med ingredienser för fyra burgare, med eller utan Lava Cake. Lådan kommer kosta 149 respektive 199 kronor och går att beställa via alla Max beställningskanaler.
Med i lådan kommer faktablad med instruktioner för hur köttet ska grillas eller stekas, recept och information om produkterna. Hemburgarlådan finns att köpa i Max restauranger från och med den 9 april. Den kommer med ingredienser för fyra burgare, med eller utan Lava Cake. Lådan kommer kosta 149 respektive 199 kronor och går att beställa via alla Max beställningskanaler.
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Max
10 Apr 2020
Relaterade artiklar
Mest lästa
Tidningen
Prenumerera och ta del av branschnyheter, analyser, nya projekt, affärer och människorna bakom.
Läs mer
-
24 kockar vidare till kvaltävlingen i Årets kock -22
"I år har nivån varit väldigt hög och det gjorde det svårare än på länge för oss i juryn"
-
Vinn fina priser i vår tävling
Tävlingen pågår i två dagar
-
Miss Li lanserar ekologisk och vegansk cava
"Min cava är precis som jag"
-
Vinnare i kategorin ”Healthy food”
"Den här vinsten gör oss riktigt stolta"
-
Anna Westerberg blir ny hotelldirektör för Yasuragi
"Jag ser fram emot att utveckla nya hälsotrender, gästerbjudandet och destinationen Yasuragi"
-
Restaurangskifte på Åhléns city
Pane Fresco flyttar ut
-
Tillfällig bar i Hornstull - byggd av pärlplattor
"Vi älskar att utforska det nya, från bryggtekniker och smaker till konst och kultur"