Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Matlagning med Mat-Tina till förmån för de drabbade av Covid-19

 
Matlagning med Mat-Tina till förmån för de drabbade av Covid-19Auktion på bland annat vinprovning och matlagning för att hjälpa riskgrupper som drabbas av coronaviruset.  Tradera genomför nu ett flertal auktioner under parollen "Tillsammans" till förmån för Radiohjälpen med anledning av corona-pandemin. Bland annat auktioneras en privat vinprovning med Ellen Franzén, utsedd till Sveriges bästa sommelier 2019, ut och en medverkan  i en matlagningsfilm på Tina ”Mat-Tina” Nordströms Instagramsida.

Många kända svenskar bidrar i auktionen, allt från politiker till artister och författare. Även flera folkkära idrottsprofiler, som Carolina Klüft, Albin Ekdal och Peter Forsberg deltar tillsammans med Next Level Group.

Både privatpersoner och företag uppmanas auktionera ut tjänster och saker. Pengarna går oavkortat till Radiohjälpens insamling, som i sin tur finansierar akuta stödinsatser till de riskgrupper som drabbas hårdast av den pågående viruspandemin. Initiativet pågår fram till den 9 april, och i skrivande stund har det samlats in över 160 000 kr och lagts upp över 1 500 auktioner.

– Det är helt fantastiskt vilken start vi fått, både genom att folk budar och att så många lägger ut egna auktioner. Det visar verkligen att Sverige sluter upp tillsammans, och varenda krona kommer att gå direkt till att göra skillnad för de som är i akut hjälp i denna svåra situation, säger Chantal Olsson, brand manager på Tradera.


Ett axplock av pågående auktioner till förmån för ”Tillsammans”:
Privat vinprovning med Ellen Franzén, utsedd till Sveriges bästa sommelier 2019.
Medverka i matlagningsfilm på ”Mat-Tina” Nordströms Instagram.
Lyxarnas lyx med Erika Lyko – klippning, färgning och beauty treatment.
Privatlektion med Olof Haglund, svensk mästare i poker.
En årsförbrukning av choklad från Marabou.
Superstora påsar Linschips, snacks-kit med blandade favoriter, dipmix samt mystery-bag med osläppt, hemlig smak direkt från chipslabbet på Estrella.
Praktikdag på PR-profilen Daniel Redgerts byrå Redgert Comms. 


 Pengarna från välgörenhetsinitiativet på Tradera  går till Radiohjälpens insamling för att hjälpa riskgrupper som drabbas av coronaviruset i Sverige. Kampanjen pågår mellan 26/3 – 9/4.


Auktionera för initiativet:
Genom att ange kampanjkoden TILLSAMMANS som privatperson och TILLSAMMANS-FORETAG som företag. Auktionen är då kostnadsfri att lägga upp och pengarna från avslutad auktion går oavkortat till Radiohjälpens pågående insamling. Mer information om att auktionera för initiativet finns här.

Buda på auktioner: Auktioner samlas under en särskild flik och nås via tradera.com/campaign/tillsammans
Av: Annika Rådlund Källa och foto: Tradera