Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Konferenshotell i Stockholm öppnar nytt spa

 
  • "Nu kan vi erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse i en storslagen miljö vid Mälaren”

  • Hotellets bastu har renoverats.

    Hotellets bastu har renoverats.

  • Utebadet på  Skytteholm Hotell & Konferens.

    Utebadet på Skytteholm Hotell & Konferens.

Föregående
Nästa
 
Nu öppnar Skytteholm Hotell & Konferens på Ekerö, Nordic Spa med utomhuspool, relax, badtunnor, behandlingar och sjöbastu. 

Nordic Spa är en helt ny satsning, inrett i avskalad nordisk design i kombination med ombonade detaljer i den nordiska naturens färgskala. På entréplan inomhus finns relaxytor och direkt utanför ligger poolen som är varm året om. En trappa ner finns en loungedel med eldstad och flera behandlingsrum med möjlighet att boka behandlingar.

–Vi vill att Skytteholm ska vara en destination för alla som söker avkoppling, god mat och naturupplevelser. Med vårt nya nordiska spa kan vi erbjuda våra gäster en helhetsupplevelse i en storslagen miljö vid Mälaren, säger Anne Heljeved, Destinations Direktör för Skytteholm Hotell & Konferens.

 Spa-avdelningen är skapad med nordisk design med naturmaterial som sten och trä som ska ge en känsla av harmoni. Även sjöbastun har renoverats och byggts ut med två badtunnor i anslutning till befintlig byggnad. Utöver har även padelbanor byggts i anslutning till hotellet. Designkoncept och byggnation står design- och projektbolaget Manor House för.

Skytteholm ägs av Konsumentföreningen Stockholm och driften av verksamheten står Stockholm Meeting Selection AB för. På hotellet finns det plats för 148 gäster och hotellrummen är fördelade mellan Skyttegården, Herrgården och  flyglarna. Konferensverksamheten består av 8 konferenslokaler med olika kapacitet att tillgå. Här finns även padelbanor, golfbana och nu en spa-avdelning.

Av: Annika Rådlund Källa :Skytteholm Hotell & Konferens Foto: Jan Malmström