Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig endast till dig som har fyllt 25 år.


Gå vidare till hemsidan

 
 

Kocken Tareq Taylor i julshow

 
Kocken Tareq Taylor i julshowKocken Tareq Taylor och sångerskan Sarah Dawn Finer har skapat en julshow. I december ställer sig två av Sveriges mest folkkära personer på Hamburger Börs scen, Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor. Tillsammans har de skapat en underhållande showkväll fylld av julmusik, humor, värme, god mat och oväntade överraskningar.

Inför julen 2022 spelas showen ”Finer & Taylor - En julvärdig show” på Hamburger Börs i Stockholm. De tidigare julvärdarna Sarah Dawn Finer och Tareq Taylor ska både överraska musikaliskt och vända upp och ner på varandras och publikens förväntningar.

Hela showupplevelsen kommer att spetsas med ett liveband under ledning av Marika Willstedt. För att skapa en fulländad krogshow har Tareq Taylor och Sarah Dawn Finer fått önska sina favoriter på tallriken.

- Jag har i hela mitt liv drömt om att få stå på scen och sjunga. Det känns helt overkligt att jag nu får göra det tillsammans med Sarah Dawn Finer som har en av Sveriges bästa röster. Tänk att vi ska göra en helt egen julshow. Det är så att jag får nypa mig i armen, säger Tareq Taylor.


Showen  har premiär 2 december på Hamburger Börs i centrala Stockholm, där den sedan spelas till och med 17 december.


Av: Annika Rådlund Foto: Peter Knutson 

Taggar

Jul Kock Musik Show Nyheter